MENÜ

Başakşehir'de Fredrik Gulbrandsen'in tedavisi devam ediyor

Süper Lig’in 39. haftasında 3 Mayıs Pazartesi günü MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürdü. Sezonu kapatan Giuliano ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan Fredrik Gulbrandsen’in tedavilerine devam edildiği aktarıldı.

Başakşehir'de Fredrik Gulbrandsen'in tedavisi devam ediyor

Süper Lig’in 39. haftasında 3 Mayıs Pazartesi günü MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürdü. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, dinamik ısınmayla başladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Pas ve üç grup halinde 5’e 3 top kapma çalışmasıyla devam eden idmanın, taktik çalışmayla sona erdiği bildirildi. Hasan Ali ve Carlos Ponck’un fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi. Sezonu kapatan Giuliano ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan Fredrik Gulbrandsen’in ise tedavilerine devam edildiği aktarıldı.

Medipol Başakşehir, yarın yapacağı antrenmanla MKE Ankaragücü müsabakasının hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

YORUM YAZ