MENÜ

Türkiye'den gitti! Fransa onu konuşuyor... "Youssouf Ndayishimiye damgası"

Ocak ayında Başakşehir'den Nice'e transfer olan Ndayishimiye dikkatleri üstüne çekti. Ocak 2020'de Yeni Malatyapsor'a transfer olan yıldız futbolcu o günden bu yana yükselen form grafiği ile Avrupa'dan farklı takımların ilgisine maruz kaldı.

Türkiye'den gitti! Fransa onu konuşuyor... "Youssouf Ndayishimiye damgası"

Kariyerine Nice'de devam eden Youssouf Ndayishimiye iyi oyununa da devam ediyor. İlk olarak 45bin Euro bonservis bedeliyle Aigle Noir'den Yeni Malatyaspor'a transfer olan Burundili bir yıl boyunca burada forma giydi.

Haberin Devamı

Türkiyeden gitti Fransa onu konuşuyor... Youssouf Ndayishimiye damgası

BAŞAKŞEHİR KAPTI

Yeni Malatya'da gösterdiği yüksek performansın ardından 2021 Şubat'ta 2.15 milyon Euro'ya Başakşehir'e transfer olan genç oyuncu burada asıl patlamasını yaptı. Stoperde gösterdiği performansla göz dolduran Youssouf Ndayishimiye ile Avrupa'dan takımlar ilgilenmeye başladı. Gösterdiği performans ve defansta sağlam duruşuyla takımına güven veren genç futbolcu için Başakşehir'e önemli bir teklif geldi.

NICE KANCASI

Kış transfer döneminde 11.50 milyon Euro karşılığında Fransız ekibi Nice'e transfer olan Ndayishimiye burada da yüksek performansına devam etti. Şu ana kadar Nice'de 11 kez forma giyen genç oyuncu 1 de gol attı.

SPORTİF DİREKTÖRDEN ÖVEN AÇIKLAMALAR

Nice sportif direktörü Florent Ghisolfi Youssouf Ndayishimiye hakkında açıklamalarda bulundu; "Onu takıma kazandırdık çünkü stoper ve defansif orta saha oyuncusu olabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Top kullanımında savunma ve hücum nitelikleri ile çok eksiksiz, kısa oyunda güçlü, uzun oyunda ve kafa konusunda iyi. Uyum sağlayacak zekaya sahip" açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ