MENÜ

Son dakika | Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı.

Son dakika | Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı

Başakşehir'de sezona yapılan kötü başlangıç, ayrılık getirdi. İstanbul ekibi, teknik direktörü Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Son dakika | Başakşehirde Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı

Başakşehir Kulübü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

İLK 3 MAÇTA PUAN ALAMADILAR

Başakşehir, Süper Lig'de 2023-24 sezonuna oldukça kötü bir başlangıç yaptı. İlk 3 maçının 2'sini iç sahada oynamasına rağmen Başakşehir, bu karşılaşmalarda puan alamadığı gibi gol dahi atmayı başaramadı. Deplasmanda Alanyaspor'a 2-0, iç sahada da Fatih Karagümrük'e 2-0 ve Konyaspor'a 1-0 mağlup olan Başakşehir'in Fenerbahçe ile deplasmanda oynaması beklenen mücadele de rakibinin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Twente maçları nedeniyle ertelenmişti.

Son dakika | Başakşehirde Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı

AYKUT KOCAMAN'IN YERİNE GÖREVE GELMİŞTİ

2020-21 sezonunun son bölümünde Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini devralan Emre Belözoğlu, sezonun tamamlanması ile birlikte görevinden ayrılmıştı. Daha sonrasında Belözoğlu'nun yeni durağı Başakşehir olmuştu. O dönemde Aykut Kocaman ile yollarını ayıran İstanbul ekibi, 3 Ekim 2021'de Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmişti.

Haberin Devamı

Son dakika | Başakşehirde Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı

BELÖZOĞLU'NDAN VEDA MESAJI

Başakşehir'deki görevi sona eren Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajı paylaştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Belözoğlu,"Başakşehir Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Gönlümde her zaman özel olan bu kulübe ve camiaya teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

 

YORUM YAZ