MENÜ

Shaoccong Wu, ilk kez Başakşehir formasını giydi

Başakşehir’in devre arasında Çin ekibi Guangzhou’dan bonservisiyle takıma kattığı Shaoccong Wu, ilk resmi maçına Ümraniyespor karşısında çıktı. 

Shaoccong Wu, ilk kez Başakşehir formasını giydi

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Başakşehir ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Başakşehir 52 puanla 5. sırada haftayı tamamlarken, son sıradaki Ümraniyespor ise 27 puana yükseldi.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU’NDAN 4 DEĞİŞİKLİK

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ümraniyespor karşısında geçen haftaki Galatasaray maçından farklı olarak ilk 11’de 4 değişiklik yaptı. Galatasaray deplasmanında oynayan; Duarte, Touba, Biglia ve Deniz Türüç yerine, Şener Özbayraklı, Ie, Berkay Özcan ve Januzaj 11’de yer aldı.

STEFAN KUNTZ MAÇI TRÜBÜNDEN TAKİP ETTİ

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Başakşehir ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tribünden izledi. Haziran ayında Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Letonya ve Galler’e karşı oynayacak olan Ay-Yıldızlı ekipte aday kadrosu belirlemek adına hazırlıklarına başlayan tecrübeli teknik adam, karşılaşmayı yerinden takip etti.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR’DE WU İLK MAÇINA ÇIKTI

Başakşehir’in devre arasında Çin ekibi Guangzhou’dan bonservisiyle takıma kattığı Shaoccong Wu, ilk kez Başakşehir formasını giydi. Çinli oyuncu, Ümraniyespor karşılaşmasında 80’inci dakikada Serdar Gürler’in yerine oyuna girerek Süper Lig’de ilk kez süre aldı.

İSTANBUL'DA KAZANAN YOK

YORUM YAZ