MENÜ

ÖZET | Başakşehir'den kritik galibiyet! Başakşehir - Sivasspor maç sonucu: 3-1

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. İki takım da sahaya galibiyet için çıktı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Başakşehir, mücadeleden 3-1'lik üstünlükle ayrıldı.

ÖZET | Başakşehir'den kritik galibiyet! Başakşehir - Sivasspor maç sonucu: 3-1

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor ile Süper Lig'in 17. haftasında kozlarını paylaştı. Karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetirken Başakşehir, müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. 

Haberin Devamı

Başakşehir, aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından Süper Lig'de puanını 18'e çıkardı ve önündeki Sivasspor'la puanlarını eşitledi. İstanbul ekibi 12. sıraya yükselirken Sivasspor 13. sıraya geriledi.  

Krzysztof Piatek'ten, Süper Lig’de son 6 maçta 6 gollük performans

Mücadelenin 45. ve 51. dakikasında penaltıdan 2 gol kaydeden Krzysztof Piatek, turuncu-lacivertli formayla ligde son 6 maçta 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Polonyalı golcü, ligin ilk 9 haftasında gol ve asist katkısı sağlayamazken, son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 28 yaşındaki futbolcu, Pendikspor ve Çaykur Rizespor karşısında 1’er, Ankaragücü ve Sivasspor mücadelelerinde ise 2’şer kez fileleri havalandırdı. Karşılaşmaya 11’de başlayan Krzysztof Piatek, 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

ÖZET | Başakşehirden kritik galibiyet Başakşehir - Sivasspor maç sonucu: 3-1

Dimitris Pelkas, Süper Lig’de Başakşehir formasıyla 2. golü attı

Mücadelenin 62. dakikasında rakip fileleri havalandıran Dimitris Pelkas, turuncu-lacivertli formayla Süper Lig’de 2. golünü kaydetti. Sezon başında takıma katılan Yunan futbolcu, daha önce İstanbulspor müsabakasında 1 gol kaydetmişti. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha önce Süper Lig’de 2 sezon formasını giydiği Fenerbahçe kariyerinde ligde 11 kez gol sevinci yaşadı. Karşılaşmaya 11’de başlayan Dimitris Pelkas, müsabakanın 81. dakikasında yerini Danijel Aleksic’e bıraktı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

GOL | 26. dakikada Samu Saiz'in attığı golle Sivasspor deplasmanda 1-0 öne geçti.

GOL | 45. dakikada Başakşehir'de kazanılan penaltıyı Piatek gole çevirdi: 1-1.

GOL | 51. dakikada Piatek'in attığı golle Başakşehir, Sivasspor karşısında 2-1 öne geçti. 

GOL | 64. dakikada Başakşehir, Pelkas'ın golüyle 3-1 öne geçti. 

MAÇ SONUCU

Başakşehir, Sivasspor'u 3-1 mağlup etti. 

ÖZET | Başakşehirden kritik galibiyet Başakşehir - Sivasspor maç sonucu: 3-1

YORUM YAZ