MENÜ

Kaderin cilvesi! Emirhan İlkhan eski takımı Beşiktaş'ı yıktı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Başakşehir ile kozlarını paylaştı. 1-1 biten maçta siyah-beyazlıları son dakikalarda yıkan gol, eski futbolcusu Emirhan İlkhan'dan geldi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir'e konuk oldu. Siyah-beyazlı ekip, 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1'lik skorla ayrıldı ve galibiyet hasretine bu maçta da son veremedi. Kartal'ı son dakikalarda yıkan gol ise eski futbolcusu Emirhan İlkhan oldu...

Haberin Devamı

COLLEY TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

16. dakikada paslaşarak kullanılan serbest vuruşta sol kanatta topla buluşan Ernest Muçi’nin ortasında ön direkte bulunan Semih Kılıçsoy’un indirdiği meşin yuvarlağı kale önünde Omar Colley ağlara gönderdi.

EMİRHAN İLKHAN OYUNA GİRDİ

19 yaşındaki futbolcu Emirhan İlkhan Beşiktaş karşısında mücadelenin 83. dakikasında Olivier Kemen’in yerine oyun dahil oldu.

Kaderin cilvesi Emirhan İlkhan eski takımı Beşiktaşı yıktı

BEŞİKTAŞ'I YIKAN GOLÜ ATTI

90+5. dakikada Dimitrios Pelkas'ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Emirhan İlkhan kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Emirhan İlkhan, Beşiktaş'a attığı gol sonrası sevinmedi.

Kaderin cilvesi Emirhan İlkhan eski takımı Beşiktaşı yıktı

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMIŞTI

Beşiktaş altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, 2022 yılında Torino'ya 4.90 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Genç futbolcu Beşiktaş A Takım forması ile toplam 12 maçta 1 gol atmıştı.

Haberin Devamı

Emirhan İlkhan bu sezon Başakşehir forması ile toplam 29 maçta 3 gol 3 asist yaptı.

'GOL ATACAĞIMI HİSSETTİM'

Maçın ardından müsabakayı değerlendiren Emirhan İlkhan şu ifadeleri kullandı: "Bir puan Avrupa yolunda bizim için önemli ama 3 puan almak isterdik. İlk 5 dakika iyiydik ama sonrasın Beşiktaş bir gol buldu duran toptan. O kadar insanın içinde gol atacağımı hissettim. Gol atmak güzel bir duygu. Beşiktaş'a attığım için sevinmek istemedim. Arkadaşlarım golümü kutladı, ben de onlara eşlik ettim."

Kaderin cilvesi Emirhan İlkhan eski takımı Beşiktaşı yıktı

YORUM YAZ