MENÜ

Göksel Gümüşdağ'dan Rıdvan Dilmen'e: Fenerbahçe sevgisinden...

Başakşehir ve Kulüpler Birliği başkanı Göksel Gümüşdağ, katıldığı canlı yayında Rıdvan Dilmen'le ilgili sert ifadeler kullandı.

Göksel Gümüşdağ'dan Rıdvan Dilmen'e: Fenerbahçe sevgisinden...

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Rize deplasmanında 3-3'lük beraberlik alan ve maç sonu oyuncularının bir gazeteciye saldırdıkları Başakşehir'de başkan Göksel Gümüşdağ, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e tepki gösterdi.

Muhabiri futbolcuların saldırısına uğrayan A Spor'un canlı yayınına bağlanan Gümüşdağ, kendisini eleştiren Dilmen için şunları söyledi:

2 gündür Rıdvan Dilmen konuyla ilgili açıklamalar yapıyor. Biz aslında Rıdvan Dilmen’in dediklerinin değil, doğruluğun ve vicdanımızın terazisinde hareket ettik. Tüm bu süreçte, dürüst ve şeffaf bir tavır içinde olmaya özen gösterdik. Rıdvan'ın Fenerbahçe sevgisinden olduğunu tahmin ettiğim, başka bir ihtimali düşünmek bile istemediğim yorumları, bazen acımasız ve dostlarını zor zamanlarında bile üzmekten kaçınmayan haksız bir tavra dönüşebiliyor. Bu akşam bizim için zaten zor bir maç olacak. Dolayısıyla daha fazla üzerimize gelmesine gerek yok. Gerekirse daha çoğunu ilerleyen süreçte cevaplarız, söyleriz.

Mehmet Demirkol: Emre Belözoğlu artık başka bir varlığa dönüşmüş!


Fenerbahçe Euroleague'in 1 numaralı favorisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ