MENÜ

Berkay Aydoğmuş'tan Başakşehir'e 4.5 yıllık imza

Başakşehir, Nazilli Belediyespor'dan Berkay Aydoğmuş'u kadrosuna kattı ve 19 yaşındaki orta saha ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Berkay Aydoğmuş'tan Başakşehir'e 4.5 yıllık imza

Başakşehir, ocak ayı transfer döneminin son günlerinde orta sahaya bir transfer takviyesi daha yaptı. Son olarak TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor Kulübü'nde forma giyen Berkay Aydoğmuş ile 4,5 yıllık anlaşma sağlandı. 18 yaşındaki futbolcu TFF 2. Lig'de bu sezon 15 maçta görev alırken, 2 kez gol attı.

Haberin Devamı

4,5 yıllık sözleşme imzaladı

Turuncu Lacivertliler, Berkay Aydoğmuş transferine ilişkin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Kulübümüz, TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor Kulübü'nde forma giyen Berkay Aydoğmuş ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Berkay Aydoğmuş'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Berkay Aydoğmuştan Başakşehire 4.5 yıllık imza

Takım arkadaşlarına veda etti

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Nazilli Belediyespor, altyapıda yetiştikten sonra bu sezon vitrine çıkıp Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekibi Medipol Başakşehir'e transfer olan Berkay Aydoğmuş'u alkışlarla uğurladı. Siyah Beyazlı kulüpte geçen sezon profesyonel olarak bu yıl ilk yarıdaki performansıyla Süper Lig ekiplerini peşine takan 19 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Nazilli Belediyespor'da son antrenmanına çıktı. Bonservisi konusunda Başakşehir'le anlaşılan genç futbolcu, antrenmanda takım arkadaşlarına veda etti. Teknik direktör Mesut Toros ve oyuncular, Berkay'ı sırtına vurarak uğurladı.

Haberin Devamı

Berkay Aydoğmuştan Başakşehire 4.5 yıllık imza

'Bizlere gurur verdin'

Genç oyuncuya, "Bizlere gurur verdin" diyen teknik direktör Mesut Toros, "Son yapılan görüşmeler sonrasında transferi konusunda Süper Lig temsilcisi Başakşehir ile anlaşma sağlandığını öğrendik. Kulübümüz altyapısından yetişip Süper Lig'e yükselen bir kardeşimiz oldu. Kendisine başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin" dedi.

Berkay Aydoğmuştan Başakşehire 4.5 yıllık imza

'Bir yanım hep burada, Nazilli' de olacak'

Kendisinin yetişmesi başta olmak üzere transferinde emeği olan herkesin hakkını helal etmesini isteyen Berkay ise, "5 sene önce kapısından girdiğim kulübümden bugün itibariyle daha büyük hedefler için ayrılıyorum. A takıma yükseldiğim günden beri bana ağabeylik, kardeşlik yapan herkese çok teşekkür ederim. Belki gidiyorum ama bir yanım hep burada, Nazilli' de olacak" diye konuştu.

 

YORUM YAZ