Başakşehir'in yükselişinin sırrı: Deniz Türüç
Fenerbahçe'den son dakika transferi olarak kadroya katılan Deniz Türüç, Başakşehir'i ayağa kaldırdı. Kiralık olarak takıma kazandırılan oyuncudan önce çıktığı 4 maçta gol dahi atamayan Turuncu-Lacivertliler, sonrasında ise adeta coştu.

Trabzonspor galibiyetiyle dirilen Başakşehir, Antalya ve Konyaspor'u yenip hayata döndü. 3 puanla sonuçlanan bu kritik maçların hepsinde Deniz'e ilk 11'de şans veren teknik direktör Okan Buruk'un oyuncusunun ortaya koyduğu performanstan ve arzudan son derece memnun olduğu bildirildi.
Haberin Devamı ›
Güneş yine izleyecek
27 yaşındaki hücumcunun PSG maçının da kaybedilmesine rağmen en iyilerinden biri olarak gösterilmesi ona milli takım kapılarını yeniden açtı. Deniz Türüç'ün; Rusya ile içeride, Macaristan ile dışarıda oynanacak olan maçlarda A Milli Takım'a yeniden seçilmesi bekleniyor. İstanbul ekibinin hafta içerisinde oynayacağı kritik Manchester United maçında da ilk 11'de olması beklenen Deniz'in Şenol Güneş tarafından yine canlı izleneceği de gelen haberler arasında.