MENÜ

Başakşehir'den en kötü ikinci sezon başlangıcı

Emre Belözoğlu ile sezona başlayan ancak daha sonra yolları ayırıp Çağdaş Atan'ı göreve getiren RAMS Başakşehir, bu sezon Süper Lig’in 8 haftalık bölümünde 7 puan toplarken, ikinci kez ilk 8 hafta sonunda en kötü başlangıcını yaptı.

Başakşehir'den en kötü ikinci sezon başlangıcı

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in ilk 8 haftalık bölümünü 2 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak topladığı 7 puanla 15. sırada tamamladı. Bu sonuçla birlikte turuncu-lacivertliler 2021-2022 sezonunun ilk 8 haftasında topladığı 6 puan sonrası, bu sezon 2. kez en kötü sezon başlangıcını yaptı. Sezonun ilk 3 maçında puan alamayan İstanbul ekibi, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yolları ayırmış, yerine ise 43 yaşındaki çalıştırıcı Çağdaş Atan’ı getirmişti. Atan yönetiminde Başakşehir, çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet yaşadı.

Haberin Devamı

Piatek, Süper Lig'de golle tanışamadı

Başakşehir’in sezon başında kadrosuna kattığı Polonyalı santrforu Krzysztof Piatek, kariyerinde en kötü lig başlangıcına imza attı. 28 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de oynadığı ilk 8 maçta golle tanışamadı. Kariyerinde Genoa, Milan, Hertha Berlin, Fiorentina ve Salernitana gibi takımlarda forma giyen Polonyalı futbolcu, kariyerinde ilk kez ligin ilk 8 haftasında gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Başakşehir’de en fazla skor katkısı yapan; Leo Dubois

Başakşehir’in kiralık olarak Galatasaray’dan kadrosuna dahil ettiği Fransız sağ bek Leo Dubois, turuncu-lacivertli formayla oynadığı 4 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Dubois, 2 gol katkısıyla Başakşehir’in bu sezon en çok skor katkısı yapan futbolcusu konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Başakşehirden en kötü ikinci sezon başlangıcı

YORUM YAZ