MENÜ

Başakşehir'de imzalar art arda! Galatasaray'ın ardından Beşiktaş'a da kötü haber...

Başakşehir, iç transferde atağa kalktı. Turuncu Lacivertliler, Galatasaray'ın ilgilendiği Berkay Özcan'ın ardından Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Deniz Türüç'le yeni sözleşme imzaladı.

Başakşehir'de imzalar art arda! Galatasaray'ın ardından Beşiktaş'a da kötü haber...

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada oynadığı 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan ve golle tanışamayan Rams Başakşehir'de, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı. Başakşehir kariyeri 2021-2022 sezonunun 9. haftasında 3-2’lik Beşiktaş galibiyetiyle başlayan Belözoğlu, 2023-2024 sezonunun dördüncü haftasında 1-0’lık Konyaspor mağlubiyetiyle turuncu-lacivertlilere veda etti.

Haberin Devamı

TAKIM ÇAĞDAŞ ATAN'A EMANET

Başakşehir, Emre Belözoğlu’nun görevden ayrılmasının ardından Kayserispor'a veda eden Çağdaş Atan ile anlaşma sağladı ve imza töreni düzenledi.

Başakşehirde imzalar art arda Galatasarayın ardından Beşiktaşa da kötü haber...

BAŞKAN GÜMÜŞDAĞ: DOĞRU KARARI ALDIĞIMIZA İNANIYORUZ

Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da katıldığı törende, Atan 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Gümüşdağ törende yaptığı açıklamada, “Yeni bir dönem, yeni bir hoca. 2 yıl boyunca teknik direktörlük yapmış olan eski hoca Emre Belözoğlu ve ekibine teşekkür ederim. Çağdaş hocamıza ‘hoş geldiniz’ demek istiyorum. Başakşehir Futbol Kulübü 10. yılını kutluyor. Başarılı bir kulüp olduk. Çağdaş hoca ile alışık olduğumuz başarılara devam edeceğimize inanıyorum. İstikrarlı bir yönetim anlayışımız bulunuyor. Yönetim kurulu ile değerlendirdikten sonra kararlarımızı alıyoruz. Doğru kararı aldığımıza inanıyoruz. Geçmişte elde ettiğimiz başarılara yine imza atacağımıza inanıyorum. Yerli ve yabancı birçok teknik direktör, bu takımı çalıştırmak istedi. Ancak biz, Çağdaş hoca ile çalışmaya karar verdik. Kendisi hedefleri olan ve futbol anlayışını beğendiğimiz bir teknik direktördür” dedi.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'E GERİ DÖNDÜ!

İÇ TRANSFERDE İMZALAR ART ARDA

Takımı Çağdaş Atan'a emanet etmesinin ardından iç transferde atağa kalkan Başakşehir, Galatasaray'ın ilgilendiği Berkay Özcan'ın ardından Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Deniz Türüç'le yeni sözleşme imzaladı.

Başakşehirde imzalar art arda Galatasarayın ardından Beşiktaşa da kötü haber...

BERKAY İLE 4 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Lige çok kötü başlayan Emre Belözoğlu’nun yerine takımın başına geçen Çağdaş Atan, Berkay’ı kesinlikle bırakmak istemediğini açıkladı ve başarılı oyuncuyla 2027'ye kadar sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbolcumuz Berkay Özcan'ın sözleşmesi, 2027 yılına kadar uzatılmıştır. Ailemize katıldığı günden bu yana özverisi ve sahadaki mücadelesiyle dikkat çeken Berkay Özcan'a, kulübümüzde başarılarının devamını diliyoruz.

DENİZ TÜRÜÇ İLE YOLA DEVAM

Turuncu Lacivertliler, Beşiktaş'ın gündeminde bulunan Deniz Türüç'le de nikah tazeledi ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki milli kanat oyuncusu ile 2026 yılına kadar anlaşma sağladı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Futbolcumuz Deniz Türüç'ün sözleşmesi, 2026 yılına kadar uzatılmıştır. Ailemize katıldığı günden bu yana azmi ve sahada özverili mücadelesiyle takdir toplayan Deniz Türüç'e, kulübümüzdeki başarılarının devamını diliyoruz.

Başakşehirde imzalar art arda Galatasarayın ardından Beşiktaşa da kötü haber...


"HERHANGİ BİR TEKLİF GELMEDİ"

Başkan Göksel Gümüşdağ, iki oyuncunun durumuyla ilgili konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Çağdaş hoca, mevcut kadroda bulunan tüm oyunculardan memnun. Yeni oyuncular katmak istiyoruz. Leo Dubois ile ilgili bir çalışmamız yok. Hoca bilgi verdiğinde çalışmalarımıza devam ederiz. Deniz Türüç hakkında bilgim yok. Deniz’i sevdiğimiz bir oyuncu. Hoca da onu beğeniyor. Deniz’in sözleşmesini uzatmayı düşünüyoruz. Beşiktaş’tan bize herhangi bir teklif gelmedi. Cuma gününe kadar 2-3 pozisyona transfer yapmayı planlıyoruz.

Başakşehirde imzalar art arda Galatasarayın ardından Beşiktaşa da kötü haber...

YORUM YAZ