MENÜ

Başakşehir transferde büyük oynuyor! M'Baye Niang bombası

Eski Fenerbahçeli Pelkas’ı kadrosuna katan Başakşehir, golcü transferinde de aradığı ismi buldu. Daha önce Konyaspor’un gündemine gelen M’Baye Niang, imza aşamasına geldi. Senegalli forvet; Icardi, Dzeko ve Aboubakar gibi isimlerle krallık yarışına girmek istediğini söyledi.

Başakşehir transferde büyük oynuyor! M'Baye Niang bombası

Geride kalan sezonda Avrupa potasının dışında kalan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, bu yıl ise büyük oynuyor. Merkeze Mahdi Abeid’i alan, ileri uca ise Krzystof Piatek’i transfer eden Başakşehir, dün ise Dimitrios Pelkas transferini açıkladı. Turuncu-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada hücum oyuncusuyla 1+1 yıllığına anlaşmaya varıldığı aktarıldı. İstanbul ekibi, yeni bir yıldızı daha gündemine aldı. Son olarak Fransız kulübü Auxerre’de görev yapan ve bonservisi elinde bulunan M’Baye Niang için Başakşehir ciddi bir şekilde girişimlerde bulunuyor.

Haberin Devamı

BOMBALAR SÜRÜYOR...

KENDİNİ KANITLAMAK İSTİYOR

Konyaspor’un da gündemine gelen deneyimli santrfor şu anda İstanbul’a gelmeye sıcak bakıyor. 28 yaşındaki oyuncunun, özellikle ödemelerde sorun yaşamayacağı ve Müslüman bir ülke arayışında olduğu bildirildi. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda Niang’ın da Türkiye’ye gelmeye onay verdiği belirtildi. Senegalli futbolcunun, özellikle Mauro Icardi, Edin Dzeko ve Vincent Aboubakar gibi isimlerle yarışıp kendini kanıtlamak istediği öğrenildi.

Mertcan Polat

 

Başakşehir transferde büyük oynuyor MBaye Niang bombası

YORUM YAZ