MENÜ

Başakşehir, Fenerbahçe karşısında ilki yaşadı

Başakşehir, 1-0 öne geçip iyi oynadığı Fenerbahçe karşısında 70'te 10 kişi kalınca oyundan düştü. Turuncu-Lacivertliler, ligde daha önce 1-0'ı yakaladığı hiçbir maçı kaybetmemişti. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri dün kötü bir ilk yaşadı

Başakşehir, Fenerbahçe karşısında ilki yaşadı

Başakşehir, kötü gidişata bir türlü dur diyemiyor. İstanbul ekibi, Fenerbahçe'den önce ligde oynadığı son 7 maçta 5 yenilgi alırken, 2 kez berabere kalmış ve sadece Ankaragücü'nü yenebilmişti. Emre Belözoğlu'nun cezası nedeniyle tribünde olduğu dünkü karşılaşmaya iyi başlayan Turuncu Lacivertliler, iyi oynayan taraftı. Aleksic'in 30. dakikadaki golüyle soyunma odasına da 1-0 önde gittiler. İkinci yarıda daha temkinli oynayan Başakşehir, Touba'nın 70'te atılmasıyla birlikte tamamen kendi ceza sahasına çekildi ve son dakikalarda yediği gollerle 2-1 kaybetti.

Haberin Devamı

Başakşehir, Fenerbahçe karşısında ilki yaşadı

4 oyuncu cezalı

Başakşehir, dünkü maça kadar ligde 1-0'ı yakaladığı 14 mücadelenin 12'sini kazanmış ve 2 kez de sahadan beraberlikle ayrılmıştı. İstanbul temsilcisi, Fenerbahçe karşısında kötü bir ilki de yaşayarak 1-0'ı yakalamasına rağmen sahadan puansız ayrıldı. Hafta sonunda Giresun deplasmanına gidecek olan Başakşehir'de dün kırmızı kart gören Touba ve Ömer Ali ile sarı kart cezalısı Mahmut ve Biglia, takımlarını yalnız bırakacak.

GERİ DÖNDÜ, 3 PUANI KAPTI!

YORUM YAZ