MENÜ

Başakşehir darmadağın! Çağdaş Atan'ın Fenerbahçe kabusu...

Emre Belözoğlu’yla kötü başlayan sezonda yoluna Çağdaş Atan’la devam etme kararı alan Başakşehir, İstanbulspor'u yenerek ayağa kalksa da Fenerbahçe karşısında adeta dağıldı. Sahada hiç varlık gösteremeyen Turuncu-Lacivertliler, büyük şok yaşarken teknik direktör Çağdaş Atan da Fenerbahçe'ye karşı olan şanssızlığını sürdürdü.

Başakşehir darmadağın! Çağdaş Atan'ın Fenerbahçe kabusu...

Sezona Emre Belözoğlu yönetiminde 3’te 0’la gol dahi atamadan başlayan Başakşehir, takımı büyük umutlarla Çağdaş Atan’a emanet ettikten sonra çıktığı ilk karşılaşmada İstanbulspor’u yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmıştı. Fenerbahçe deplasmanına da puan ümitleriyle çıkan Turuncu-Lacivertliler, önemli eksikleri olduğu karşılaşmada adeta yokları oynadı. Fenerbahçe’nin art arda gelen gollerine reaksiyon gösteremeyen İstanbul ekibi, rakip yarı sahada ilk topla buluştuğunda dakikalar 30’u gösteriyordu.

Haberin Devamı

HAFTA SONU KAYSERİ'YE

Müsabakanın başından sonuna etkisiz bir ortaya koyan Başakşehir’de teknik direktör Çağdaş Atan erken hamleler yapsa da umduğu karşılığı alamadı. Başakşehir hafta sonunda Kayserispor’a konuk olacak.

Başakşehir darmadağın Çağdaş Atanın Fenerbahçe kabusu...

ATAN'IN KABUSU FENERBAHÇE

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın Süper Lig kariyerinde mağlup edemediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Fenerbahçe. Atan; Alanya, Kayseri ve Başakşehir’in başında Fenerbahçe’ye karşı oynadığı dün geceyle beraber 5 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maçtan sonra şunları söyledi:

Geçen sene 17 maçta 17 puan toplayan takım 3’te 0’la başladı. Biz geldik, iyi oynamaya başladık ve ilk 3 puanı aldık. O maç bize umut verdi. Ancak ligin çok üzerinde olan iki takımla, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadık. Çok hazırlar, çok kaliteliler.

Başakşehir darmadağın Çağdaş Atanın Fenerbahçe kabusu...

SEZONUN İLK KENDİ KALESİNE GOLÜ

Süper Lig’de bu sezonun ilk kendi kalesine golü dün akşam geldi. Başakşehir forması giyen Duarte, Tadic’in altı pasa çevirdiği topu uzaklaştırmaya çalışırken kendi ağlarını havalandırdı. Fenerbahçe’yi 2-0 öne geçiren bu gol maçın da kırılma anıydı.

Haberin Devamı

Başakşehir darmadağın Çağdaş Atanın Fenerbahçe kabusu...

PIATEK'TEN OLAY TEPKİ

Başakşehir'in art arda gollerle geriye düştüğü maçın 31. dakikasında Çağdaş Atan, Piatek ve Pelkas'ı kenara aldı. Özellikle Piatek oyundan çıkarken söylenerek doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu, hocasına tepki gösterdi.

YORUM YAZ