MENÜ

Akyüz: "Herkesi mutlu ettik"

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, ligde zor bir deplasman olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle dönmelerinin herkesi mutlu ettiğini söyledi.

Akyüz: "Herkesi mutlu ettik"

Ligde sezonun ilk yarısını sakatlıklar ve şanssızlıklar nedeniyle çok kötü geçirdiklerini ifade eden Akyüz, "Ancak gerek sakatlarımızın iyileşmesi, gerekse yaptığımız yeni transferlerle birlikte ikinci yarıya daha güçlü girdik. Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlar da bunu göstermektedir. Sahamızda aldığımız Bucaspor galibiyetinden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına da puan beklentisiyle çıktık. Zor bir deplasman olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından da üç puanla dönmemiz hepimizi mutlu etti. Bu galibiyet, takımımızın da kendine olan özgüveninin artmasını sağladı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Muammer Akyüz, "Şimdi önümüzde oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı var. Rakibimiz çok iyi futbol oynayan, iyi bir takım. Amacımız bu maçı da kazanıp, üst üste üçüncü galibiyeti almak. Ligin ilk yarısında çok üzdüğümüz taraftarlarımızı, ikinci yarıda güldüreceğimize inanıyoruz" dedi.

AA

YORUM YAZ