MENÜ

Başakşehir - Galatasaray maçı öncesi çarpıcı yorum: Eğer 3 puanı alırsa…

Lider Başakşehir bu akşam saat 21.00’de evinde Galatasaray’ı ağırlıyor. Şampiyonluk yarışında her iki takım için de önemi büyük olan karşılaşma futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş karşılaşma öncesi Sarı - Kırmızılı ekipteki son gelişmeleri Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Süper Lig’in 29. Haftasında Lider Medipol Başakşehir, evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Liderlik koltuğundaki iddiasını sürdürmek isteyen Okan Buruk ve öğrencileri evinden galibiyetle ayrılmak için elinden geleni yapacak. Rakiplerinin puan kaybetmesiyle birlikte şampiyonluk yarışında iddiasını korumak isteyen Fatih Terim ve öğrencileri ise tüm zorluklara rağmen korakor mücadele edecek.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Sarı - Kırmızılı ekipteki son gelişmeleri Fanatik TV’ye aktardı. Metin Karabaş, ’Galatasaray, şampiyonluk yarışında çok ağır yara aldı. Fakat aynı haftalarda Trabzonspor’un puan kayıpları var. Galatasaray’ın bugün kazanması, umutlarını devam ettirmesini sağlayacaktır. Makas biraz daha daralmış olacak. Galatasaray adına kader maçı. Galatasaray fiziksel olarak ağır yaralı. İdeal 11 ‘inden uzak. Galatasaray, böyle maçlarda büyük takım olma refleksi göstermiştir. Eğer Başakşehir’e karşı galip gelinirse Galatasaray çok yüksek ihtimalle şampiyon olacaktır.' dedi.

YORUM YAZ