MENÜ

Başakşehir - Fenerbahçe özet

Başakşehir - Fenerbahçe özet izle... Süper Lig'in 35. haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda Medipol Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1'lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ilk golünü Medipol Başakşehir'de 18'de Ömer Ali Şahiner attı. Fenerbahçe'nin golleri ise 40'da Attila Szalai ve 57. dakikada Dimitris Pelkas'tan geldi. Mahmut Tekdemir, ikinci sarı karttan 60. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Başakşehir - Fenerbahçe maçının 88. dakikasında turuncu-lacivertliler Visca ile penaltıdan yararlanamadı. İşte fotoğraflarla Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti...

Süper Lig'in 35. haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda Medipol Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk golünü Medipol Başakşehir'de 18'de Ömer Ali Şahiner attı ve skoru 1-0'a getirdi. Fenerbahçe beraberlik golünü 40'da Attila Szalai ile buldu. Sarı-lacivertlilerin yıldız ismi Dimitris Pelkas 57. dakikada attığı muhteşem golle skoru 2-1'e getirdi.

Mahmut Tekdemir, ikinci sarı karttan 60. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Başakşehir - Fenerbahçe maçının 88. dakikasında turuncu-lacivertliler Visca ile penaltıdan yararlanamadı. Altay Bayındır'ın yokluğunda kaleyi devralan tecrübeli kaleci Harun Tekin, gole izin vermedi ve maç 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

İşte fotoğraflarla Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti...

YORUM YAZ