MENÜ

Başakşehir - Beşiktaş bein sports 1 canlı izle

Süper Lig’de 22. hafta, zirvedeki müthiş kapışmayla açılıyor. Başakşehir maç fazlasıyla lider olmak, Beşiktaş ise şampiyonluk yarışına ağırlığını iyice koymak için sahaya çıkıyor. Beşiktaş’ta cezalı Gökhan Gönül’ün yokluğunda Lens, sağ bek oynayacak. Adem Ljajic'in yerine ise Boateng sahada. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Başakşehir - Beşiktaş maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Süper Lig'de 22. hafta heyecanı kritik bir maçla başladı. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Başakşehir, zirveye tutunmak isteyen Beşiktaş'ı konuk ediyor. Yeni teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde üst üste 2 maçını kazanan Beşiktaş, 36 puanla 7. sırada bulunuyor. 40 puanlı Başakşehir ise 3. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın teknik patronu Sergen Yalçın, cezalı Gökhan Gönül'ün yerine sağ bekte Lens'e görev verdi. Adem Ljajic'in yerine ise Kevin-Prince Boateng sahaya 11'de çıktı.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇINA CANLI İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele, saat 20.00’de başladı. Karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanan maçın canlı skor takibi haberimizde.

Başakşehir - Beşiktaş ilk 11'ler:

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Demba Ba, Elia, Crivelli

Beşiktaş: Karius, Lens, Victor Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Nkoudou, Diaby, Boateng, Burak Yılmaz

Zorlu periyot başlıyor

Beşiktaş, Medipol Başakşehir maçıyla zorlu bir periyodun içine girecek. Siyah-beyazlı ekip, Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından zirvenin ortaklarından Trabzonspor’u konuk edecek. Bir sonraki hafta, üstünde yer alan takımlardan Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, 25. haftada da MKE Ankaragücü ile evinde oynayacak.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekibin zorlu periyodu, 26. haftada Galatasaray’a konuk olacağı derbi maçıyla tamamlanacak.

Burak Yılmaz serisini sürdürmek için oynayacak

Siyah-beyazlı takımın santrforu Burak Yılmaz, son 4 resmi maçta 4 gol kaydetti. Kupadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında fileleri havalandıran Burak, Süper Lig’de oynanan Göztepe, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarında da gol sevinci yaşadı. Burak Yılmaz, bu sezon siyah-beyazlı formayla 9 gole imza attı.

Gökhan Gönül cezalı

Beşiktaş’ın tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Gönül, sarı kart cezası nedeniyle yarınki zorlu karşılaşmada görev alamayacak. Süper Lig’in ilk yarısında Trabzonspor, Yukatel Denizlispor ve Kasımpaşa maçlarında sarı kart gören Gökhan, 21. haftadaki Gaziantep FK karşılaşmasında da aynı durumu yaşayarak cezalı duruma düştü. Sakatlığı henüz geçmeyen Dorukhan Toköz de yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

5 haftalık keskin viraj

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra Sergen Yalçın’ı takımın başına getiren ve yoluna ikide iki yaparak devam eden Beşiktaş, çok kritik bir viraja giriyor. Siyah-Beyazlılar, bugün şampiyonluk adaylarından Başakşehir’le deplasmanda oynadıktan sonra, haftaya zirvedeki bir diğer rakibi Trabzonspor’u konuk edecek. Bir sonraki hafta, yine üst sıraların iddialı takımlarından, Galatasaray’ı Türkiye Kupası’nda saf dışı bırakan Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıkacak olan Kartal, Ankaragücü’nü konuk edip, sonrasında Galatasaray ile Türk Telekom Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Kartal’ın kaderi belli olacak

İşte bu 5 maçlık kritik viraj, Beşiktaş’ın Süper Lig’deki kaderini büyük ölçüde belirleyecek. Sergen hoca, elindeki tüm oyuncuların bu zorlu periyotta hazır olması için ekibiyle birlikte özel çalışmalar yaptırıyor. Başarılı antrenör, as veya yedek ayrımı yapmadan antrenmanlarda iyi çalışan her oyuncusuna süre vererek forma adaletini sağlamaya çalışacak.

Sınırda büyük tehlike var!

Burak Yılmaz, n’Koudou, Atiba, Caner Erkin ve umut nayir... Beşiktaş adına çok kritik önem taşıyan işte bu 5 isim de ceza sınırında yer alıyor. Bugün oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasında bu oyuncular sarı kart görmeleri durumunda, cezalı duruma düşecekler.

Bu durumda haftaya Vodafone Park’taki Trabzonspor karşılaşmasını kaçırma ihtimali bulunan sınırdaki isimlere, teknik heyetten uyarı geldi. Sergen Yalçın, özellikle gereksiz hamleler ve hakeme itiraz konularında oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.

YORUM YAZ