MENÜ

Başakşehir - Alanyaspor karşılaşması öncesi son gelişmeler!

Süper Lig'in 27. Haftası'nda şampiyonluk yolunda iddiasını sürdüren Medipol Başakehir, Aytemiz Alanayaspor'u konuk ediyor. Okan Buruk ile birlikte harika performans gösteren Başakşehir, 3 puanı alarak şampiyonluk yarışında daha moralli ilerlemek isterken Erol Bulut yönetimindeki Alanyaspor ise deplasmandan 3 puan alabilmek için sahaya çıkacak. Editörümüz Necati Albayrak, karşılaşma öncesi iki takımın analizini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir, evinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürmek isteyen Turuncu- Lacivertli ekip, Alanyaspor'u yenerek kayıp yaşamamak istiyor. Bir dönem adı sııkça Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut yönetimindeki Alanyaspor ise deplasmandan 3 puanla dönmenin yolunu arayacak.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, karşılaşma öncesi her iki takımda yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye değerlendirdi. Turuncu Lacivertli ekibin corona virüs sürecinin en şanslı takımlarından biri olduğunu dile getiren Necati Albayrak, ''Yapılan testler negatif çıktı, Okan Buruk ve öğrencileri hep tam kadro çalıştılar. Takımdaki eksikler iyileşti. Okan Buruk'un empoze etmek istediği sistem üzerine koyarak gelecek gibi görünüyor diyebiliriz. '' dedi.

Bir dönem Fenerbahçe ile adı anılan Erol Bulut yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor cephesi için değerlendirmelerde bulunan Necati Albayrak, ''Ligin en iyi hücum hatlarına sahip olan oyunculardan bir tanesi. Erol Bulut'un bu süreç boyunca adının Fenerbahçe ile anılması takıma nasıl bir reaksiyon verecek bu da merak konusu.'' dedi.

YORUM YAZ