MENÜ

Galatasaray haberi... Bartuğ Elmaz'dan olay beğeni

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası lider Trabzonspor'dan 21 puan uzaklaşan Galatasaray'da kötü gidiş devam ederken, Galatasaray'ın genç oyuncularından Bartuğ Elmaz'ın sosyal medyada beğendiği paylaşım olay oldu.

Galatasaray haberi... Bartuğ Elmaz'dan olay beğeni

Galatasaray'da alınan peş peşe mağlubiyetlerin ardından yönetim ve futbolcular yaylım ateşine tutuldu. Avrupa'da bambaşka bir grafik sergileyen Galatasaray'ın ligdeki bu kötü gidişatın faturası yönetime kesildi. Hal böyle olunca takım içinde de çatlak sesler yükselmeye başladı... Galatasaray'ın genç oyuncusu Bartuğ Elmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı beğeni sarı-kırmızılı takım taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Sezon sonunda bitecek kontratını uzatmayan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu sosyal medyada bir taraftarın yaşlandırılmış Fatih Terim ve Burak Elmas fotoğrafı ile paylaştığı ''Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi" sözlerini beğendi.

Yurt dışından talipleri olduğu konuşulan Bartuğ Elmaz’ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı için böyle bir tavır takındığı konuşuluyor.

Galatasaray haberi... Bartuğ Elmazdan olay beğeni

YORUM YAZ