MENÜ

Baroni'den mesaj içerikli tişört!

Sarı-Lacivertliler, Karabük maçı öncesi yollarını ayırdığı Cristian Baroni ve Yobo'ya plaket verdi. Ancak Baroni'nin törene İngilizce'deki anlamı, 'küçümsenmiş ve önemsenmemiş' yazılı tişörtle gelmesi olay yarattı.

Baroni'den mesaj içerikli tişört!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşma öncesi düzenlenen törende, yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmeleri karşılıklı feshedilen Cristian Baroni ve Joseph Yobo’ya teşekkür plaketi verdi. Hak mahrumiyeti cezasının son günü olması nedeniyle maçı statta izleyemeyen Yıldırım, karşılaşma öncesi maraton tribünü altından saha kenarına geldi. İki futbolcu Fenerium Tribünü tarafından saha içine girerek, beraberinde Genel Sekreter Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyesi Nihat Özbağı ile saha kenarında bekleyen Yıldırım’ın yanına gitti. Yıldırım, takdim ettiği plaketlerin ardından iki futbolcuya da uzun uzun sarıldı.

Başkan FB TV’den izledi


Ancak Baroni’nin üzerindeki kıyafet, dikkatlerden kaçmadı. Brezilyalı futbolcu törene, üzerinde çift sıfır ile İngilizce’de ‘küçümsenmiş’ ve ‘önemsenmemiş’ anlamına gelen ‘Underrated’ kelimesinin sadece ‘r’ harfinin eksik olduğu tişörtle çıktı. Sosyal ortamda Brezilyalı’nın bu hareketi, yönetime bir gönderme şeklinde yorumlandı. Bu arada tribünlerdeki taraftarlar da iki futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu. Baroni, sevgi gösterilerine karşılık defalarca taraftarın önünde eğildi. İki futbolcu, takımın soyunma odasına da giderek, arkadaşlarıyla da hasret giderdi. Bu arada maçı FB TV’den takip eden Yıldırım, galibiyet sonrası oyuncularını kutladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ