MENÜ

Barlaser çifti oğluna Emre Belözoğlu'nun ismini verdi

İngiltere 1. Lig ekiplerinden Rotherham United’ın Türk asıllı oyun kurucusu Daniel Barlaser, oğluna Emre Belözoğlu’nun ismini verdi. Emre Belözoğlu’nun Newcastle United forması giydiği günlerde Daniel Barlaser, Newcastle United'ın alt yaş grubunda top koşturuyordu.

Barlaser çifti oğluna Emre Belözoğlu'nun ismini verdi

Türk asıllı İngiliz futbolcu Daniel Barlaser, oğluna eski milli futbolcu ve Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun ismini verdi. Babası Türk, annesi İngiliz olan Daniel Barlaser, 2005-2008 yılları arasında Newcastle United forması giyen Emre Belözoğlu’na çocukluğundan bu yana büyük hayranlık duyuyor. Emre Belözoğlu’nun İngiliz ekibinin formasını giydiği dönemde Daniel Barlaser de Newcastle United Futbol Akademisi’nde futbol eğitimi alıyordu.

Haberin Devamı

İngiltere 1. Ligi’nde en yakın rakibinin 7 puan önünde lider durumda bulunan Rotherham United’ın Türk asıllı oyun kurucusu Daniel Barlaser, ikinci kez baba oldu. Bu sezon ortaya koyduğu futbolla transfer listelerine giren 25 yaşındaki oyuncunun eşi Jade Rayner, bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Daniel Barlaser, oğluna Emre Michael ismini verdi. Daniel Barlaser, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Dünyaya hoşgeldin oğlum Emre Michael Barlaser. Seninle gurur duyuyorum ve @jaderaynerr sana dünyayı göstermek için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

HEM TÜRKİYE HEM DE İNGİLTERE MİLLİ FORMASINI GİYMİŞTİ

Daniel Barlaser, daha önce 9 kez Türkiye U16, 6 kez Türkiye U17, 2 kez de İngiltere U18 milli formalarını giymişti. Şu an İngiltere 1. Ligi’nde mücadele eden ve direkt olarak Championship’e yükselmeye çok yakın olan Rotherham United’ın yıldızı, Milli Takım tercihini Türkiye’den yana kullanmak istiyor. Başarılı futbolcunun babası Şener Barlaser, daha önce Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Oğlum bu sezon gösterdiği performansla takımını şampiyonluğa taşıyor. Bir aksilik olmazsa Rotherham United’ı Championship’e çıkaracak. Oğlumun en verimli çağında Türk Milli Takımı’nda oynamasını istiyorum. Bunu kendisi de çok istiyor. Milli Takımlar Sorumlusu sayın Hamit Altıntop ve A Milli Takım Teknik Direktörü sayın Stefan Kuntz’a çağrıda bulunuyorum. Oğlumun Türk Milli Takımı’na faydalı olacağını düşünüyorum.” demişti.

Haberin Devamı

Barlaser çifti oğluna Emre Belözoğlunun ismini verdi

YORUM YAZ