MENÜ

Barış'a senet şoku

Galatasaray, yerli oyunculara alacaklarına karşılık senet verdi. Barış, şubat ayı senedini kırdırdı, ancak işlemi yapan kişi, parasını bir türlü alamadı...

Barış'a senet şoku

Sarı-Kırmızılılar, nakit sıkıntısı yaşandığı için sezon başında futbolcularla bir anlaşma yaptı ve alacaklarına karşılık hepsine senet verdi. Bu oyunculardan biri de Barış Özbek oldu.

Haberin Devamı

24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 40 bin Euro’dan üç adet senet aldı. Ocak ayı senedinde sorun yaşamayan Barış, paraya ihtiyacı olduğu için şubat ayının senedini kırdırdı. Ancak senedi kıran kişi, bu işi yaptığına pişman oldu! Çünkü zamanı geldiğinde parasını alamayan bu kişi, bunun üzerine kulübe üye olan tanıdıklarından, kendisini konu hakkında yetkili birileriyle buluşturması konusunda yardım istedi. Senedi kırdıran kişi bu amacına ulaştı ve parasının ödeneceği garantisini de aldı. Ancak bu buluşmanın üzerinden günler geçmesine rağmen alacağını tahsil edemeyince, geçtiğimiz cuma günü bir kez daha kulüpten yetkili biriyle görüştü ve yine aynı cevabı aldı: Paran en kısa zamanda ödenecek!

Raşit Altun

YORUM YAZ