MENÜ

Barış Alper Yılmaz'dan Galatasaray taraftarına mesaj

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla Ankara Keçiörengücü'den transfer ettiği Barış Alper Yılmaz, yaşadığı sakatlık nedeniyle kendisini toplamakta zorluk çektiğini belirtti. Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarına mesaj gönderen genç oyuncu, ''Yeni sezonda, yeni bir Barış görecekler." dedi.

Barış Alper Yılmaz'dan Galatasaray taraftarına mesaj

Galatasaray'ın Temmuz 2021'de Ankara Keçiörengücü'nden 21 milyon TL bonservisle transfer ettiği Barış Alper Yılmaz, sezon başı yaşadığı sakatlığın kendisini olumsuz etkilediğini ifade etti. Adana Demirspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuşan genç oyuncu, Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarına mesaj gönderdi ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Kendimce savaş verdim, hala veriyorum'

''Bir sakatlık yaşadım ama benim için büyük bir sakatlıktı. Kendimi toparlayamadım. Kendimce savaş verdim, hala veriyorum. Çok badireler atlattım. Daha çok çalışıyorum. Taraftarlarımızın yeni sezonda daha farklı Barış Alper göreceklerine eminim.''

Galatasaray'la Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper, Sarı Kırmızılı ekip formasıyla çıktığı 20 maçta skor katkısı sağlayamadı.

YORUM YAZ