MENÜ

Barcelona'nın yıldızı Messi'den örnek davranış! Corona virüsüne karşı...

Tüm dünyayı saran corona virüse karşı spor camiasından birçok isim harekete geçti. Spor dünyasından onlarca insanı da enfekte eden salgınla savaşmak için bağış yapanlar arasına Lionel Messi de katıldı. Arjaninli yıldız, Barselona kentinde bir hasteneye ve ülkesine toplamda 1 milyon euro bağışladı. Barça'nın yıldız futbolcusu, geçtiğimiz günlerde örnek bir davranışa imza atarak, daha kolay maske takabilmek için sakallarını kesen sağlık çalışanlara destek olmak amacıyla sakanllarını kesmişti.

Barcelona'nın yıldızı Messi'den örnek davranış! Corona virüsüne karşı...

Dünyanın her kesiminde insan corona virüsü salgınına karşı savaş başlatmış durumda. Spor ve sanat camiası başta olmak üzere birçok ünlü insan salgına karşı bağış yapmaya devam ediyor. Premier Lig ekibi Manchester City'nin teknik direktörü Guardiola'nın 1 milyon euro bağışlamasının ardından Messi de harekete geçti.

Haberin Devamı

Süper yıldız, Barselona'daki bir hastaneye ve ülkesi Arjantin'e toplamda 1 milyon eurolul bağış yaptı. Messi'nin bağışı sonrası, Hospital Clinic, Barcelona'nın yıldız ismine Twitter'dan teşekkür etti.

Barcelonanın yıldızı Messiden örnek davranış Corona virüsüne karşı...

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Çin'de ortaya çıkan corona virüsü salgını, İspanya'yı çok fazla etkiledi. On binlerce insan enfekte olurken, binlerce kişi de hayatını kaybetti. Real Madrid'in eski başkanlarından biri olan Lorenzo Sanz da yaşamını yitirenler arasında yer almıştı. İspanya'da durumların bu kadar kötü gittiği bir dönemde Messi'nin 1 milyon euroluk bağışı yüzleri güldürdü.

Öte yandan Messi geçtiğimiz günlerde başka bir örnek davranışla gündeme gelmişti. Maske takmayı zorlaştırdığı için sağlık çalışanlarının sakallarını kesmek zorunda kalmalarına dikkat çeken Arjantinli futbolcu, sakallarını kesmişti. Messi'nin eşi Antonel Roccuzzo, "Sakalları maske takmayı zorlaştırıyor. Birçok sağlık çalışanı sakallarını kesti. Messi de onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için bunu yaptı." ifadeleriyle bu durumu açıklamıştı.

YORUM YAZ