MENÜ

Barcelona'nın efsane sağ beki Juliano Belletti'den ElClassico yorumu!

Barcelona'nın efsane sağ beklerinden Juliano Belletti, La Liga'nın 26. haftasında 1 Mart Pazar günü oynanacak Real Madrid - Barcelona (ElClasico) maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın unutulmaz sağ bek oyuncularından biri olan Juliano Belletti, bu hafta 1 Mart Pazar günü oynanacak Real Madrid - Barcelona (ElClasico) maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İlk ElClasico'sunu net bir şekilde hatırladığını belirten Juliano Belletti, 'ElClasico haftası ve maç günü gerçekten inanılmaz. İlk ElClasico'mu net hatırlıyorum. Camp Nou'da Real Madrid'in 'galacticos''larına karşıydık. İnanılmaz bir takımları vardı ama biz 3-0 kazanmıştık. Unutulmaz bir geceydi. Her anı özeldi. Sahnedeki kalite, dünya futbolunun en iyi iki takımı ve hepimiz böyle bir maçın kazanılmasının ne demek olduğunu biliyoruz. Eminim ki çok güzel bir maç izlenecek ve taraftarlar büyük keyif alacaklardır. Kariyerimde öğrendiğim bir şeyse, her maça teker teker odaklanmaktır. Her hafta, her idman Dünya Kupası'na hazırlanıyormuşum gibi algılardım. Benim kariyerimde en önemli nokta buydu. Kusursuz değildik, bazen kaybederdik.' dedi.

Haberin Devamı

Atmosferin farklılığını dile getiren Belletti, 'Real Madrid öncesindeki hazırlık herhangi başka maç hazırlığıyla eş değerdi. Farklı olan atmosferdi. Zihinsel olarak çok daha odaklı olmalıydık. Böyle bir maçı kazanmak bütün sezonu değiştirebilirdi. ' yorumunu yaptı.

Roberto Carlos'dan övgüyle bahseden Belletti ,'Real Madrid'e karşı özellikle oynamayı Roberto Carlos döneminde çok sevmiştim. İyi arkadaşız, kardeş gibiyiz. Futbol günlerimden kalan en iyi dostlarımdan. Ama onu karşımda bulmak farklıydı. Hep onu tutmaya çalışırdım, faul yapardım belki bir çalım denerdim. Futbolun güzelliği de burada. Bence Roberto tarihinin en iyi beki. Eskiden yaptıkları inanılmazdı. Bir maçta ona karşı oynamak ayrıcalıklı bir duygu.' dedi.

YORUM YAZ