MENÜ

Barcelona'dan Luis Suarez'e: Çok yaşlısın ve artık üst seviyede oynayamazsın

Sezon başında Barcelona'dan Atletico Madrid'e transfer olan ve şu anda İspanya LaLiga'da gol krallığı yarışında zirvede yer alan Luis Suarez; ayrılık sürecinde kendisine söylenen, "Çok yaşlısın ve artık üst seviyede oynayamazsın" sözlerine sinirlendiğini belirtti.

Barcelona'dan Luis Suarez'e: Çok yaşlısın ve artık üst seviyede oynayamazsın

İspanya LaLiga'da Atletico Madrid formasıyla gol krallığında zirvede yer alan Luis Suarez, sezon başında Barcelona'dan ayrılış sürecine değindi. France Football'a konuşan Suarez, kendisine karşı sergilenen tavırdan duyduğu rahatsızlığı ve kullanılan ifadelerin kendisini sinirlendirdiğini aktardı.

Haberin Devamı

Yaptığı açıklamada Luis Suarez, "Beni asıl rahatsız eden şey; bana yaşlı olduğumu, artık üst seviyede oynayamayacağımı ve harika bir takımı taşıyamayacağımı söylemeleri oldu. Bunu sevmedim" ifadelerini kullandı.

Luis Suarez, sezon başında transfer olduğu Atletico Madrid'in formasıyla bu sezon İspanya LaLiga'da çıktığı 20 maçta 16 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Şu anda Suarez, eski takım arkadaşı Lionel Messi ile birlikte LaLiga'nın gol krallığı sıralamasında zirvede yer alıyor.

YORUM YAZ