MENÜ

Barcelona'da Pjanic'in yerine Tielemans hamlesi

İspanyol devi Barcelona, Beşiktaş'a kiralık olarak gönderdiği Miralem Pjanic'in yerini devre arasında Leicester City'den Youri Tielemans'ı transfer ederek doldurmayı hedefliyor.

Barcelona'da Pjanic'in yerine Tielemans hamlesi

İspanyol devi Barcelona, Beşiktaş'a kiralık olarak gönderdiği Miralem Pjanic'in yerini flaş bir isimle doldurmak istiyor. Barcelona'nın Leicester City forması giyen Youri Tielemanstransfer etmek istediği iddia edilmekte.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'nun haberine göre Barcelona, uzun bir süredir Tielemans ile ilgileniyor. Belçikalı oyuncunun 2023 yılında Leicester ile bitecek sözleşmesini yenilemek istemediği ve bu nedenle devre arasında Barcelona'ya transfer olabileceği belirtiliyor.

Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman, orta sahada pas bağlantısını sağlayacak fiziksel gücü yüksek bir oyuncu arayışındayken Beşiktaş'a kiralanan Pjanic'e yönelik bu konudaki olumsuz düşüncelerini dile getirmişti.

Haberin Devamı

Koeman'ın ilk tercihi olan Wijnaldum, PSG'ye transfer olurken Saul Niguez konusunda da Griezmann ile takas ihtimali gerçekleşmemişti. Koeman'ın şimdi Tielemans'ı orta sahaya adapte etmek istediği aktarılmakta.

YORUM YAZ