MENÜ

Transferi açıklanmamıştı! Aubameyang, Barcelona ile antrenmana çıktı

Arsenal'den ayrılarak transferin son gününde Barcelona'nın yolunu tutan Gabonlu golcü futbolcu Pierre-Emerick Aubameyang yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Katalan ekibi henüz transferi açıklamadı ama tecrübeli futbolcunun idmana çıkması akıllarda soru işareti bıraktı. İşte transferin henüz açıklanmama nedeni...

Transferi açıklanmamıştı! Aubameyang, Barcelona ile antrenmana çıktı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de Arteta ile yaşadığı sorunla nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Gabonlu golcü futbolcu Pierre-Emerick Aubameyang, Barcelona'ya transfer oldu. İspanyol basınından Sport'ta yer alan habere göre tecrübeli futbolcu, Barcelona ile antrenmanda görüntülendi. Katalan ekibi henüz transferi açıklamadı ama tecrübeli futbolcunun idmana çıkması akıllarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı

Transferi açıklanmamıştı Aubameyang, Barcelona ile antrenmana çıktı

Transfer neden açıklanmadı?

Barcelona, Pierre-Emerick Aubameyang ile anlaşmasına rağmen neden transferi resmen açıklamadığı merak konusu olmuştu. Katalan ekibinin Aubameyang'ı henüz duyurmamasının sebebi Gabonlu yıldızın Arsenal'den ayrılma şekliyle alakalı.

Aubameyang, Arsenal ile 2023 yılına kadar olan sözleşmesini feshetti ve Barcelona'ya serbest oyuncu olarak imza atabilir. Bu nedenle Katalan ekibi yıldız futbolcuyu transfer penceresi kapalı olsa dahi kadrosuna katmakta serbest.

Barcelona böylelikle futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek ve Aubameyang, Barcelona'da 1 yıl uzatma opsiyonu bulunan 6 aylık sözleşmeye imza atacak. Barcelona'nın transferi kısa süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Arsenal ayrılığı duyurdu

Premier Lig ekiplerinden Arsenal, teknik direktör Mikel Arteta ile yaşadığı sorun sonrası kadro dışı bırakılan Aubameyang ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

YORUM YAZ