MENÜ

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Barcelona'da

Barcelona, tarihinin efsane isimlerinden biri olan Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes'i resmen renklerine bağladı.

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Barcelona'da

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes babası gibi yıldız futbolcu olma adaylarından. 17 yaşındaki forvet oyuncusu Brezilya'da Cruzeiro forması giyerken Avrupa devinin alt yapısına transfer oldu.

Haberin Devamı

Normalde sağ ayağını kullanan futbolcunun solunun da iyi olduğu gelen yorumlar arasında.

BARCELONA EFSANESİ

Kariyerine 1998 yılında Gremio'da başlayan Ronaldinho 2001'de Paris Saint Germain'e trasfer oldu. Sambacı Fransa'da gösterdiği performansın ardından 2003 yılında 32 milyon euro bedelle Barcelona'ya transfer oldu ve 207 maçta 94 gol 70 asist yaptı.

Ronaldinhonun oğlu Joao Mendes, Barcelonada

KUPA CANAVARI

Barcelona'da bir Şampiyonlar Ligi, iki La Liga ve iki İspanyol Süper Kupa şampiyonluğu kazanan Brezilyalı yıldız Atletico Mineiro'da da bir Libertadores ve Sudamericana kazandı. Brezilya ile de 2002 Dünya Kupası'nı kazanan Ronaldinho 1999'da Copa America, 2005'de Konfederasyonlar Kupası'nı kazandı.

OĞLU DA BABASININ İZİNDEN

Ronaldinho'nun oğlu Joao de Assis Moreira, Katalan devinin altyapısına transfer oldu.

Haberin Devamı

İspanyol basını Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta'nın daha önceden Mendes hakkında "Futbolcu olarak iyi bir köke sahip. Gelişimine göre değerlendireceğiz" dediğini belirtti.

Barcelona resmi sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, Joao Mendes'in fotoğrafını yayımlayarak forvet oyuncusunun genç takımla sözleşme imzalandığını duyurdu.

Joao Mendes'in Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ