MENÜ

Olay iddia! Barcelona teknik direktörü Xavi, Haaland ile görüştü

Teknik direktör Xavi yönetiminde gelecek sezonun kadro planlamasını yürüten Barcelona gözüne Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland'ı kestirmiş durumda. İddialara göre Xavi, Münih'te Norveçli yıldız ile bir araya geldi.

Olay iddia! Barcelona teknik direktörü Xavi, Haaland ile görüştü

Borussia Dortmund'da gösterdiği başarılı performans ile Avrupa devlerini peşine takan Erling Haaland, Barcelona'nın sezon sonu için en büyük transfer hedefi konumunda yer alıyor. Katalan kulübü Norveçli yıldız için girişimlerine devam ediyor.

Haberin Devamı

L'Esportiu'da yer alan habere göre Barcelona teknik direktörü Xavi'nin, Katalan kulübün yönetim danışmanı Jordi Cruyff'la birlikte Haaland ile görüşmek için Salı günü Almanya Münih'e gittiği iddia edildi.

Avrupa devleri peşinde

Norveçli forvetin bu yaz transfer döneminde birçok talibi olacak. Barcelona, Real Madrid ve Manchester City'nin de aralarında bulunduğu Avrupa devleri golcü futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Joan Laporta, Haaland'ı istiyor

Barcelona Başkanı Joan Laporta daha önce yaptığı açıklamalarda Haaland'ın Barcelona'da forma giymesini istediğini gizlememişti. Kulüp başkanı böylesine büyük bir transferin hem ekonomik hem de sponsorluklar açısından öneminin farkında. Ayrıca takım içerisinde Haaland'ın transferinin Barcelona'nın yeniden dünyanın en iyi takımlarıyla rekabet etmesinde yardımcı olacağı düşüncesi mevcut.

Haberin Devamı

Dortmund ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Haaland, bu sezon 20 maçta forma giyerken 23 gol ve 6 asistlik performans göstermiş durumda.

YORUM YAZ