MENÜ

Miralem Pjanic'in talipleri artıyor! Barcelona'dan ayrılacak mı?

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic'in talipleri artıyor. Tecrübeli futbolcunun Katalan ekibindeki geleceği belirsizliğini korurken, iddialara göre Fransa'dan Lyon ve Rudi Garcia'nın çalıştırdığı Suudi Arabistan takımı Al-Nassr, Pjanic ile yakından ilgileniyor.

Miralem Pjanic'in talipleri artıyor! Barcelona'dan ayrılacak mı?

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen Miralem Pjanic'in talipleri artıyor.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'nun aktardığı habere göre Fransız ekibi Lyon ve Rudi Garcia'nın çalıştırdığı Al-Nassr, Miralem Pjanic ile yakından ilgileniyor.

Teklifler iletildi

Transfer yaşanan gelişmelerin ardından tecrübeli futbolcunun menajeri Fali Ramadani, 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pjanic için gelen teklifleri Barcelona yönetimine iletti. Son kararı kulübün ve futbolcunun ortak bir şekilde vermesi bekleniyor.

Pjanic devam etmek istiyor

Miralem Pjanic ise kendisine gelen tekliflere rağmen Barcelona'da devam etme fikrinden oldukça memnundu ancak ne karar vereceği henüz belirsizliğini koruyor.

Antrenmanlarda ön plana çıktı

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesinin ardından Barcelona'ya geri dönen ve ilk olarak kadroda düşünülmeyen yıldız futbolcu, sezon öncesi göstermiş olduğu performanslar ile teknik direktör Xavi'yi etkilemiş ve planları değiştirmişti. Ancak Pjanic, Barcelona ile yeni sezonda henüz resmi bir maçta forma şansı bulamadı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş forması ile tamamlayan Miralem Pjanic, 26 maçta görev yaparken, 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ