MENÜ

Mahkemeden Dani Alves'i şoke eden karar

Uzun yıllar Barcelona'da forma giyen Brezilyalı efsane oyuncu Dani Alves, cinsel saldırı iddiasıyla tutuklnarak cezaevine gönderilmişti. Alves'in davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkemeden Dani Alves'i şoke eden karar

Son olarak Meksika'da Pumas forması giyen Dani Alves, Barselona'da bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 30 Aralık 2022 gecesinde bir gece kulübünün tuvaletinde gerçekleşen olay Brezilyalı topçununun başını belaya soktu.

Haberin Devamı

20 Ocak'ta Meksika'dan Barselona'ya gelmesinin ardından gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemede hakimin kararıyla tutuklanan Brezilyalı futbolcuyu yeni gelen karar daha da üzdü.

BAŞKA CEZAEVİNE NAKLEDİLDİ

İspanyol basınında yer alan habere göre, Brains 1 cezaevinde bulununan Alves çok sayıda ortak alanın bulunmasından dolayı güvenlik kaygılarıyla başka cezaevine gitmeyi istemişti.

Mahkemeden Dani Alvesi şoke eden karar

Ortak duşların bulunduğu cezaevinden normal bir sürecin işletildiği, 80 mahkumun yer aldığı ve tek kişilik hücrelerin bulunduğu Brains 2 cezaevine nakledilen Alves'in burada psikolog ve doktor dışında avukatıyla da görüşeceği bilgisi verilmişti.

Barcelonalı yıldızın girdiği cezaevinde büyük ilgiyle karşılandığı söylenirken diğer hükümlülere imza dağıttığı iddia edildi.

Haberin Devamı

BİR ŞOK DA EŞİNDEN

Dani Alves'in 2017'de dünyaevine girdiği eşi Joana Sanz boşanmak istiyor ve bu talebini avukatına iletti. 39 yaşındaki futbolcuyu ziyarete gelen Joana Sanz, Alves'i görmek istemişti. Ancak yıldız sağ bek bu görüşmeyi reddetmişti. Bu olayın ardından Sanz boşanma kararı aldı.

TEMYİZ MAHKEMESİNDEN ALVES'E RED

Geçen hafta Barselona Temyiz Mahkemesi, Alves'in soruşturma hakiminin kendisini kefaletsiz hapse gönderme kararına yaptığı itirazı dinledi.

Yasal kaynaklara göre maktulün mahremiyetinin korunması amacıyla kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen duruşmada Alves'in temyiz başvurusuna atıfta bulunuldu. Diğer hususların yanında tacize maruz kalan kadının hikayesi tekrar sorgulandı.

Mahkemenin ardından Alves'in itirazının bir etkisi olmadı ve Barselona mahkemesi Dani Alves'in kefaletsiz olarak tutukluluk haline karar verdi. Salı günü hapisten çıkmayı uman Dani Alves büyük bir şok daha yaşadı.

Alves'in 4 ile 12 yıl arasında ceza alma ihtimali devam ediyor.

Dani Alves'in Atletico Madrid'e Attığı Müthiş Serbest Vuruş Golü

YORUM YAZ