MENÜ

Lionel Messi'den heyecanlandıran Barcelona sözleri

Sekizinci kez Ballon d'Or'u kazanmayı başaran Lionel Messi'nin ödül töreninin ardından eski takımı Barcelona ilgili yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. İşte detaylar...

Lionel Messi'den heyecanlandıran Barcelona sözleri

Avrupa futbolunun bireysel anlamda en prestijli ödülü olarak gösterilen Ballon d'Or, Paris'te sahibini buldu. 67. ödül törenine Théâtre du Chatelet ev sahipliği yaptı. Erkeklerde yılın futbolcusu olarak Ballon d'Or'u Lionel Messi alırken kadınlarda Ballon d'Or Aitana Bonmati'nin oldu. 21 yaş altı en iyi oyuncuya Kopa Trophy, en iyi kaleciye Yashin Trophy, en iyi golcüye Müller Ödülü de verildi.

Haberin Devamı

Ballon d'Or'a geçtiğimiz yıl eklenen ve ilk kez toplumsal görevler, sosyal sorumluluk katkıları üzerinden takdim edilen Socrates Ödülü de yine sahibini buldu.

Lionel Messiden heyecanlandıran Barcelona sözleri

MESSI'DEN BARCELONA SÖZLERİ

Sekizinci kez Ballon d'Or'u kazandıktan sonra açıklamalarda bulunan Lionel Messi, efsanesi olduğu Barcelona hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Katalan devine geri dönme ihtimali hakkında konuşan Arjantinli süperstar, "Ayrılık acı bir tat bıraktı ve bu hoşuma gitmedi. Hikayenin sonunu değiştirmek isterim.

Bana bu kadar mutluluk veren insanlara veda etmeyi hak ediyorum. Eğer bu gerçekleşirse elbette orada olmaktan çok mutlu olacağım" ifadelerini kullandı.

Lionel Messiden heyecanlandıran Barcelona sözleri

KARİYERİNE ABD'DE DEVAM EDİYOR

Ağustos 2021'de Barcelona'dan ayrılan yıldız oyuncu Fransız ekibi Paris Saint-Germain'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Paris Saint-Germain formasıyla tüm kulvarlarda 75 maça çıkan Messi, bu karşılaşmalarda 32 kez gol sevinci yaşarken 35 kez de asist yaptı. Temmuz 2023'te sözleşmesi sona eren yıldız isim ardından ABD MLS ekiplerinden Inter Miami'ye imza attı.

Inter Miami ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Lionel Messi, tüm kularlarda 14 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 11 gol ve beş asistlik performans sergiledi.

Lionel Messiden heyecanlandıran Barcelona sözleri

YORUM YAZ