MENÜ

İşte hapisten çıkan Dani Alves'in ilk sözleri! İtiraf etti...

Brezilyalı millî futbolcu Dani Alves, 4.5 yıllık hapis cezasının ardından kefalet ücretini ödeyerek serbest kaldı. Barcelona'nın eski yıldızı, tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu. Mundo Deportivo'ya demeç veren Alves, cezaevine uyum sağladığını söyledi. İşte detaylar...

İşte hapisten çıkan Dani Alves'in ilk sözleri! İtiraf etti...

Barcelona ve Brezilya Millî Takımı'nın eski sağ beki Dani Alves, 14 ay hapiste kaldıktan sonra mart ayında 1 milyon euro değerindeki kefalet ücretini ödeyerek serbest kaldı. 2022 yılında gece kulübünde bir kadına cinsel saldırı ve tecavüz suçlarından yargılanan Brezilyalı, 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılmış ancak kefaleti ödeyince tahliye edilmişti.

Haberin Devamı

'ÇÖP KADAR DEĞERİ YOK, TAKIMI KARIŞTIRMAK İSTEDİ'

'HER CUMA MAKHEMEYE GİDİYORUM'

Her cuma mahkemeye gitmek zorunda olan Dani Alves, tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu. Brezilyalı sağ bek, "Nerede olursam olayım hayatta kalırım. Her şeye uyum sağlarım çünkü benim için insanı insan yapan bulunduğu yer değildir. Her cuma mahkemeye gidiyorum. Şu an oynamam gereken maç bu ve bu maçın ne kadar süreceği hakkında bir fikrim yok" ifadelerini kullandı.

İşte hapisten çıkan Dani Alvesin ilk sözleri İtiraf etti...

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YALANLADI

Mundo Deportivo'ya göre röportaj, Dani Alves'in bir zemin katında bulunan seçkin Bay Porter restoranına girmeden önce gerçekleşti. Gazeteye göre Brezilyalı sağ bek beyaz bir tişört ve bol bir eşofman giydi ve arkadaşı Bruno Brasil'in yanındaki masada oturdu. Fakat Dani Alves, verdiği röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: "Herhangi bir medya kuruluşuna röportaj verdiğim doğru değildir ve mahkeme süreci sonuçlanana kadar da vermeyeceğim."

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ SÜRPRİZ GELİŞME

KEFALET ÜCRETİNİ KİM ÖDEDİ?

Öte yandan Dani Alves'in yargı sürecine, Brezilya'dan takım arkadaşı Neymar'ın ve ailesinin de dahil olduğu ortaya çıkmıştı. Neymar'ın babasının, Alves'in ilk kefalet ücretini ödediği ve bu sayede 9 yıllık hapis cezasının 4.5 yıla düşürüldüğü bildirilmişti. Alves'in serbest kalmasını sağlayan 1 milyon euroluk kefalet ücretini ise bir röportaj karşılığında Brezilyalı bir derginin üstlendiği iddia edilmişti.

Arda Güler'in David Alaba'yla Türkçe sohbeti
YORUM YAZ