MENÜ

İlkay Gündoğan resmen Barcelona'da

Premier Lig devi Manchester City ile sözleşmesi sona eren İlkay Gündoğan, La Liga devi Barcelona'ya bedelsiz olarak imza attı. İlkay, İspanyol devi ile 2+1 yıllık sözleşme olarak anlaşırken, serbest kalma bedelli ise 400 milyon euro.

İlkay Gündoğan resmen Barcelona'da

Uzun yıllardır Manchester City forması giyen ve bu sezon İngiliz devi ile Şampiyonlar Ligi kazanan İlkay Gündoğan'ın sözleşmesi sona ermesiyle takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Yeni adresi merak konusu olan İlkay Gündoğan'ın adı Galatasaray ile de anılmıştı. İlkay'ın yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

32 yaşındaki dünya yıldızı Katalan ekibi Barcelona'ya ile anlaştı.  Barça, İlkay Gündoğan'la 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Yıldız futbolcunun serbest kalma bedeli ise 400 milyon euro...

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

MANCHESTER CİTY'DEN TEŞEKKÜR
Öte yandan İngiliz ekibi Manchester City de resmi internet sitesinden 'Teşekkürler İlkay' başlığıyla yaptığı açıklamayla, tecrübeli futbolcuya Barcelona'da başarılar diledi.

5. TÜRK OLDU
İlkay Gündoğan'ın Barcelona'ya transferi sonrası liste ortaya çıktı. Seyit Cem Ünsal, Rüştü Reçber, Arda Turan, Emre Demir'den sonra İlkay Barcelona'da forma giyen 5. Türk isim oldu.

İlkay Gündoğan'ın Tottenham Hotspur'a Attığı Gol

İlkay Gündoğan resmen Barcelonada

YORUM YAZ