MENÜ

Guardiola ile Barcelona görüşmesi! İlkay Gündoğan masada iddiası

Geçtiğimiz sezona damga vuran Manchester City'de kaptan İlkay Gündoğan da bireysel olarak harika bir sezon geçirdi. Ancak, kaptanın takımdan ayrıma ihtimali yüksek görünüyor. Guardiola ve Barcelona arasındaki yemeğin öncelikli konusu da böylece ortaya çıktı.

Guardiola ile Barcelona görüşmesi! İlkay Gündoğan masada iddiası

Premier Lig devi Manchester City ile şampiyonluk yaşayan İlkay Gündoğan, Manchester United'ı yendikleri FA Cup finalinde bir kupa daha kazanma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

İlkay, şimdi gözünü Avrupa'nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi'ne dikti. Tecrübeli oyuncunun, Serie A ekiplerinden Inter ile oynayacakları Devler Ligi finalinin ardından yeni takımına imza atacağı ifade ediliyor.

FA CUP TARİHİNE GEÇTİ

Manchester United cephesi, henüz maçın başında bu golle adeta donup kalırken, İlkay Gündoğan, 1871'den beri oynanan FA Cup finallerinin en erken golünü atan isim olarak bir ilki başardı.

Guardiola ile Barcelona görüşmesi İlkay Gündoğan masada iddiası


LAPORTA - GUARDİOLA GÖRÜŞMESİ

2022-23 sezonunda Manchester City ile üç kupanın sahibi olan Pep Guardiola, yardım amaçlı düzenlenen bir golf turnuvası için Barselona'ya gitti. Bu süreçte Barcelona Başkanı Joan Laporta ile buluşan Guardiola'nın bu görüşmesi kameralara yansıdı.

Joan Laporta ile Pep Guardiola'nın yemek masasında ne konuştuğu şimdilik bilinmiyor, ancak söylentilere göre ikilinin İlkay Gündoğan transferi hakkında bir görüşme yaptığı aktarılıyor. Pep Guardiola'nın da City'den ayrılacağı söyleniyordu, ancak 3 kupalı sezonun ardından Premier Lig devinden ayrılması beklenmiyor. İspanyol hoca Pep Guardiola'nın Manchester City ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Guardiola ile Barcelona görüşmesi İlkay Gündoğan masada iddiası

YORUM YAZ