MENÜ

'Doğmamış bebeğimin ölmesini istediler!' Barcelona'nın yıldızına inanılmaz sözler...

Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Paris Saint-Germain'e elenmesinin ardından Katalan ekibinin oyuncuları, ciddi eleştirilere maruz kaldı. Ancak Joao Cancelo'ya Instagram'dan üzerinden gelen kan dondurucu mesajlar 'yok artık' dedirtti. Portekizli futbolcu konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

'Doğmamış bebeğimin ölmesini istediler!' Barcelona'nın yıldızına inanılmaz sözler...

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde geçtiğimiz hafta evinde PSG'ye 4-1 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda etti. Katalan devi, ilk maçı Paris'te 3-2 kazanmasına rağmen turnuvadan elendi ve bu durum, Barcelona taraftarlarının tepkisine neden oldu. Bu tepkilerden en fazla nasibini alan isimlerden biri ise Joao Cancelo'ydu. Portekizli bek oyuncusu, sosyal medyada ağır hakaretlere maruz kaldığını bildirdi.

Haberin Devamı

SAĞLIK EKİBİNE DAHİL OLDU

'BU ACIMASIZ BİR DÜNYA'

ESPN'ye konuşan Joao Cancelo, "İnsanlar her türlü şeyi söylüyor. Instagram'da henüz doğmamış kızımın ölmesini dileyen yorumlar var. Bunu yüzüme karşı söyleyemezler çünkü bir sorunumuz olur. Ama yorumlarda istediklerini yazıyorlar. Eşime, kızıma, doğmamış bebeğimize hakaret ediyorlar.

Doğmamış bebeğimin ölmesini istediler Barcelonanın yıldızına inanılmaz sözler...

Bu acımasız bir dünya ve bununla nasıl yaşayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ben nasıl yaşayacağımı biliyorum ama artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir bebeğin ölümünü dilemek gerçekten çok ciddi bir şey. İnsanlar televizyonda gördükleri futbolcunun arkasındaki kişiyi düşünmüyorlar. Biz de insanız. Biz de aynıyız" ifadelerini kullandı.

CANCELO'NUN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

Manchester City'den kiralık olarak Barcelona'da forma giyen Joao Cancelo, bu sezon Katalan devi ile tüm kulvarlarda toplamda 35 maça çıktı. Cancelo, söz konusu 35 karşılaşmada dört gol atarken dört de asist yaptı ve toplamda sekiz gole direkt olarak katkı sağladı. Manchester City ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcu, Pep Guardiola ile yaşadığı problemler nedeniyle İngiliz devine geri dönmeye sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

Doğmamış bebeğimin ölmesini istediler Barcelonanın yıldızına inanılmaz sözler...

YORUM YAZ