MENÜ

Daha 15 yaşında ama Barcelona tarihine geçti!

2007 doğumlu Lamine Yamal, Barcelona'nın Atletico Madrid ile karşılaşacağı maçın kadrosunda yer alacak. 15 yaşındaki Yamal, A takımına çağrılan en genç oyuncu oldu.

Daha 15 yaşında ama Barcelona tarihine geçti!

Barcelona La Masia yeni yetenekleri A Takıma kazandırmaya devam ediyor. Kurulduğu tarhiten itibaren dünya futboluna sayısız yetenek kazandıran akademiden bu kez çok genç yaşta çıkan isim Lamine Yamal oldu.

Haberin Devamı

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

2021 yaz transfer döneminde Barcelona'nın altyapısı La Masia'ya katılan genç futbolcu yetenekleri ile hocaları büyülemeyi başardı. Hatta giderek gelişen yeteneklerinin yanı sıra başarılı performansı ile de A takıma göz kırpıyordu. Katalan ekibinin başarılı Teknik Direktörü Xavi'nin de gözünden kaçmayan 15 yaşındaki genç futbolcu, Barcelona'nın Atletico Madrid ile karşılaşacağı maçın kadrosunda yer alacak.

TARİHE GEÇTİ

Bu kararla yıldız adayı şimdiden tarihe geçmiş oldu. 15 yaşındaki Yamal, A takımına çağrılan en genç oyuncu oldu.

Daha 15 yaşında ama Barcelona tarihine geçti

BARCELONA HAREKETE GEÇTİ

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; La Masia'nın en büyük cevherlerinden biri olarak kabul edilen 15 yaşındaki Yamal, profesyonel kontrat hazırlıkları için Jorge Mendes ile temas halinde. Kısa zamanda resmi imzaların atılması bekleniyor.

Haberin Devamı

'YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATABİLİR'

Xaxi genç oyuncu ile ilgili olarak, "Lamine Yamal yetenekli bir oyuncu. 15 yaşında olmasına rağmen olgun bir karakteri var, adam eksiltmede çok iyi, kuvvetli. Barcelona tarihinde yeni bir dönemi başlatabilir." ifadelerini kullandı.

Xavi Hernández: Barcelona'ya Adanmış Bir Kariyer

Daha 15 yaşında ama Barcelona tarihine geçti

YORUM YAZ