MENÜ

Barcelona'nın yıldızı Lewandowski'nin kaderi belli oldu! Menajeriyle görüştü

Barcelona'nın Polonyalı yıldızı Lewandowski'nin önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz belli değildi. Ancak, yıldız futbolcunun İspanya'dan ayrılıp Suudi Arabistan'ın yolunu tutacağı aktarıldı. İşte detaylar...

Barcelona'nın yıldızı Lewandowski'nin kaderi belli oldu! Menajeriyle görüştü

Alman devi Bayern Münih'ten çok büyük beklentilerle transfer edilen Lewandowski'nin Barcelona'dan ayrılma ihtimali üzerine sorulan sorular gündemden düşmüyor. Polonyalı golcünün, önümüzdeki sezon Ronaldo, Benzema, Mane gibi yıldızların forma giydiği Suudi Arabistan'ın yolunu tutacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Mutlu görünmüyor!

Robert Lewandowski, 2022 yazında Bayern Münih'ten 45 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon toplamda çıktığı 46 maçta 33 gol, 8 asistlik performans gösteren Polonyalı golcü bu sezon kendisinden beklenen seviyeye ulaşmış değil ve pek de mutlu görünmüyor. 

Barcelonanın yıldızı Lewandowskinin kaderi belli oldu Menajeriyle görüştü

Menajeriyle görüştü

Sport'un haberine göre Lewandowski, Katalan devinden ayrılabilir. 35 yaşındaki Robert Lewandowski'nin 2026 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunsa da sezon sonunda Suudi Arabistan'a gidebilir. Polonyalı golcü, Arabistan transferi için bir menajerle görüştü ve önümüzdeki sezon için planını yaptı.

20 milyon Euro'ya bitebilir!

Barcelona'nın Lewandowski için 30 milyon Euro istediği ancak transferin yaklaşık 20 milyon Euro'ya bitebileceği iddia ediliyor. Polonyalı golcü bu sezon Barcelona formasıyla 21 maçta 9 gol, 5 asistlik performans gösterdi. 

Haberin Devamı

Katalan devi Barcelona ise bir sonraki maçını 4 Ocak'ta Las Palmas'a karşı oynayacak ve sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Barcelonanın yıldızı Lewandowskinin kaderi belli oldu Menajeriyle görüştü

YORUM YAZ