MENÜ

Barcelonalı Pierre-Emerick Aubameyang: Kazanmak için motiveyiz

Barcelona'nın devre arasında Arsenal'den kadrosuna kattığı Pierre-Emerick Aubameyang, yarın temsilcimiz Galatasaray ile oynacakları karşılaşma öncesinde konuştu. Yıldız futbolcu, "Oldukça hazırız. Yarın ne olacağını çok iyi biliyoruz. Çok istekliyiz kazanmak için, takım olarak motiveyiz" dedi.

Barcelonalı Pierre-Emerick Aubameyang: Kazanmak için motiveyiz

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Nef Stadyumu'nda yarın 0-0'ın rövanşında temsilcimiz Galatasaray ile kozlarını paylaşacak olan Barcelona'da Pierre-Emerick Aubameyang düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Gabonlu yıldız, "Oldukça hazırız. Yarın ne olacağını çok iyi biliyoruz. Çok istekliyiz kazanmak için, takım olarak motiveyiz. Barcelona'da çok çalıştım, oldukça mutluyum. Arkadaşlarım çok yetenekli ve bana yardımcı oldular. Barcelona'da adaptasyon sürecini çabuk aştım. Oldukça yetenekli bir takıma geldim. Çok sıkı çalışıyoruz, kendimi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Beklenen seviyeye ulaşacağım. Burada ortada oynuyorum ama solda da kendimi iyi hissettiğim dönemler oldu. Takıma katkıda bulunmak istiyorum. Nerede verimli olacaksam orada oynamak sorun olmayacak benim için" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Çok iyi çalıştıklarını kaydeden Aubameyang, "Xavi benim yapabileceklerimi biliyordu, birlikte çok iyi çalıştık. Baskı kurmayı öğretti. Küçük alanlarda topla iyi çıkmayı öğretti. Bizim için en önemlisi yarın. Buraya kazanmak için geldik. Avrupa maçı için oldukça önem veriyoruz. Galatasaray'ın ilk maçtaki savunması çok iyiydi, yarın ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Çok motiveyiz. Barcelona'da çok mutluyum, adaptasyonu bu kadar hızlı geçireceğimi beklemiyordum. 6 tane gol attım. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bunun meyvelerini de takım ve bireysel olarak alıyoruz" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ