MENÜ

Barcelona'da sakatlık şoku! Resmi açıklama geldi

İspanya ile Gürcistan arasında oynanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri maçında sakatlanan Gavi'nin durumu belli oldu. Barcelona, resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Barcelona'da sakatlık şoku! Resmi açıklama geldi

İspanya La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'ya yıldız futbolcusu Gavi'den kötü haber geldi.

Haberin Devamı

İspanya Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Gürcistan'a karşı oynadığı mücadelenin 26. dakikasında rakibinin müdahalesi ile yerde kalan yıldız futbolcunun durumu belli oldu.

KASA PARA DOLACAK

BARCELONA'DAN AÇIKLAMA

Katalan devi, resmi internet sitesi üzerinden Gavi'nin sakatlık durumyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gavi'ye Pazartesi sabahı yapılan testler sağ diz ön çapraz bağında tam yırtık ve bu bağlı olarak yan meniskü yaralanması olduğunu gösterdi. Oyuncu önümüzdeki günlerde ameliyat olacak ve ardından yeni bir tıbbi güncelleme yayınlanacak."

Barcelonada sakatlık şoku Resmi açıklama geldi

SAKATLIK ŞOKU

Barcelona'dan yapılan açıklamaya göre yapılan tetkikler sonucu yıldız futbolcunun ön çapraz bağının yırtıldığı ve buna bağlı olarak da meniküs yaralanmasının da tespit edildiği belirtildi. Ayrıca Gavi'nin ilerleyen günlerde ameliyat olacağı da duyuruldu.

Haberin Devamı

SEZONU KAPATTI

Genç yıldızın sezonun geri kalanında forma giymesi beklenmiyor. Gavi yaklaşık olarak 7-9 ay sahalardan uzak kalacak, bu nedenle genç futbolcunun EURO 2024'te forma giyememe olasılığı bulunuyor.

Barcelonada sakatlık şoku Resmi açıklama geldi

YORUM YAZ