MENÜ

Barcelona'da Martin Braithwaite'in sözleşmesi feshedildi

Transfer döneminde kadrosunu yeni yıldızlarla güçlendiren Barcelona, takımdaki bazı isimlerle de yollarını ayırmaya karar verdi. Katalan ekibi, 2020 yılında 18 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı ancak beklenen performansları sergileyemeyen Martin Braithwaite'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Barcelona'da Martin Braithwaite'in sözleşmesi feshedildi

Transfer döneminde kadrosunu yeni yıldızlarla güçlendiren Barcelona, takımdaki bazı isimlerle de yollarını ayırmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Katalan ekibi, 2020 yılında 18 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı ancak beklenen performansları sergileyemeyen Martin Braithwaite'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Espanyol iddiası

Fabrizio Romano'nun haberine göre 31 yaşındaki Danimarkalı futbolcu, La Liga ekiplerinden Espanyol ile sözleşme imzalayacak.

Galatasaray ile anıldı

Barcelona'da beklenen performansları sergileyemeyen Braithwaite'in ismi transfer dönemlerinde Galatasaray ile anılmıştı.

18 milyon Euro ödendi

Danimarka Milli Takımı'nda 60 kez forma giyen Braithwaite 10 kez de fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, santrfor dışında sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Bu sezon forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, geçen sezon görev aldığı 4 maçta 2 gol atarken 1 de asiste imza atmıştı. Braithwaite son iki sezonda sadece 4 maçta görev alırken 2020-2021 sezonunda ise 42 maçta oynamıştı. Danimarkalı santrfor, 2020 yılında Leganes'ten Barcelona'ya 18 milyon Euro transfer bedeli ile transfer olmuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ