MENÜ

Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Yönetimden tepki geldi

İspanya La Liga'nın 11. haftasında Barcelona ve Real Madrid karşı karşıya geldi. Nefes kesen dev derbiyi konuk ekip Real Madrid 2-1 kazandı. Katalan ekibinin tecrübeli futbolcusu İlkay Gündoğan, takım arkadaşlarına yüklenmesi kulüp içerisinde kriz çıkardı.

Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Yönetimden tepki geldi

Barcelona, La Liga'nın 11. haftasında Real Madrid'e 2-1'lik skorla mağlup oldu. Sezon başında Katalan ekibine katılan İlkay Gündoğan, maçın ardından yaptığı açıklaması kulüp içerisinde sert etkiye neden oldu.

Haberin Devamı

BELLİNGHAM, BARCELONA'YI YIKTI!

Barcelona, İspanya La Liga'nın 11'inci haftasında Real Madrid'i konuk etti. El Clasico heyecanı konuk takım Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Barcelona'nın tek golü 6'ncı dakikada İlkay Gündoğan'dan geldi.

Real Madrid'in gollerini 68 ve 90+2'nci dakikalarda Jude Bellingham kaydetti. Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 28'e yükseltti. Barcelona ise 24 puanda kaldı.

Barcelonada İlkay Gündoğan krizi Yönetimden tepki geldi

MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İlkay Gündoğan, "Aşırıya kaçmadan dürüst olmak istiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama soyunma odasındaydım, oyuncular üzgün ama böylesine önemli bir maç ve böyle adil olmayan bir sonuçtan sonra daha fazla hayal kırıklığı ve öfke görmek isterdim. Ben buraya bu tür maçları kaybetmek ya da puan farkının açılmasına izin vermek için gelmedim. Tecrübeli bir oyuncu olarak benim de "Takımın böyle şeylere izin vermemesi" gibi bir sorumluluğum var. Dirence ihtiyacımız var" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN İLKAY'A TEPKİ

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; İlkay Gündoğan'ın soyunma odasında söyledikleri adeta şok etkisi yarattı. Katalan ekibinin teknik patronu Xavi, İlkay'ın sözlerine destek verdi ama yönetim kademesi ve bazı oyuncular, bu eleştirilerin kamuoyu önünde yapılmasına öfkelendi.

Barcelonada İlkay Gündoğan krizi Yönetimden tepki geldi

FRENKIE VE GAVI'DEN DESTEK

Frenkie De Jong ve Gavi gibi oyuncular, İlkay Gündoğan'ın sözlerine destek verdi. Barcelona'nın Avrupa'nın elit takımları arasına girmek için yeniden mağlubiyetten nefret etmesine ihtiyacı olduğu görüşü hakim ve El Clasico yenilgisi sonrası soyunma odasındaki normal davranışlar İlkay'ı olduğu gibi bu iki futbolcuyu da sinirlendirdi.

BARCELONA KARNESİ

Sezon başında takıma katılan İlkay Gündoğan, Barcelona ile 14 resmi maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Barcelonada İlkay Gündoğan krizi Yönetimden tepki geldi

YORUM YAZ