MENÜ

Barcelona'da büyük kriz! Olay yargıya taşındı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1-1'lik beraberliğin rövanşında evinde Napoli'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Barcelona, İspanyol basını tarafından bu başarıdan önce 'Şampiyonlar Ligi'nin Soytarıları' olarak anılmıştı. Barça Teknik Direktörü Xavi, bu yorumların da etkisiyle iki gazeteci ile davalık oldu. İşte detaylar...

Barcelona'da büyük kriz! Olay yargıya taşındı

Bu sezon La Liga'da Real Madrid'in gerisinde kalan Barcelona, saha içinde olduğu kadar saha dışında da birçok problemle yarışıyor. Katalan devinin üzerinde büyük bir medya baskısı var ve Xavi, sezon sonunda görevi bırakacağını duyurmasına rağmen bu baskı artarak devam ediyor. Son yaşananlar ise İspanyol teknik direktör ile iki gazeteciyi mahkemelik yaptı.

Haberin Devamı

XAVI DAVA AÇTI

Marca'ya göre Barcelona Teknik Direktörü Xavi, geçtiğimiz haftalarda kendisi hakkında yanlış bilgi yaydıkları iddiasıyla gazeteci Manuel Jabois ve Javier Miguel'e dava açtı. Bu yasal işlemin nedeni, 'El País'te çalışan gazeteci Jabois'nın 'El Larguero' adlı radyo programında yaptığı açıklamalardan kaynaklanıyor.

Barcelonada büyük kriz Olay yargıya taşındı


 

'SOYTARILAR' DEMİŞLERDİ

Xavi, Barcelona'yı 'Şampiyonlar Ligi'nin soytarıları' olarak niteleyen eleştirilere de tepki göstermişti. Napoli karşısında alınan kayda değer galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında bu eleştirilere yanıt veren İspanyol teknik adam, medya tarafından haksız bir şekilde eleştirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Xavi, Napoli maçından sonra konuyla ilgili, "Oyunculara sakin olmalarını söyledim, bugün kimse ölmeyecekti. Basın bizim Şampiyonlar Ligi'nde soytarı olduğumuzu söylüyordu, gazeteciler haksız eleştirilerde bulunuyordu. Bu gerekli miydi? Hâlâ soytarı mıyız?" sözlerini sarf etmişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ