MENÜ

Barcelona'da Ansu Fati depremi

Katalan devinin genç yıldızı Ansu Fati'nin babası önemli açıklamalarda bulundu. Oğlunun kariyerinden memnun olmayan baba Bori Fati yaptığı açıklamalarda oğlunun geleceği hakkında Barcelona yönetimine mesajlar gönderdi.

Barcelona'da Ansu Fati depremi

Bu sezon La Liga'da Xavi önderliğinde adım adım şampiyonluğa giden Barcelona'nın başı dertlerden kurtulmuyor. Hakemlerle ilgli bilgi almak için Hakem Teknik Kurulu Başkan Yardımcısı Jose Enrique Negreira'ya ödemeler yaptığı ortaya çıkan Barcelona'da genç yıldızı Gavi'den de bir şok gelmişti.

Haberin Devamı

BEDELSİZ TAKIMDAN AYRILABİLİR

Katalan ekibinin 2022-2023 sezonunda kendisine verilen bütçeyi aşmasından dolayı Ocak ayında La Liga yönetiminin engelleme çalışmalarına rağmen Gavi'nin A takım oyuncusu olduğunu açıklamıştı. Daha sonra Barcelona'nın evrakları zamanında teslim edemediği ve genç oyuncuyu hala altyapı oyuncusu statütüsünde oynattığı ortaya çıktı.

Altyapı sözleşmesinde yaz aylarında ücretsiz olarak ayrılmasına izin veren bir madde de olan Gavi'nin ayrılabilecek olması gündeme gelmişti.

BİR SORUN DA FATI'DE

Barcelona alt yapısından A takıma yükselen genç futbolcu bu sezon ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlanmıştı. 38 maça çıkmasına rağmen genelllikle Xavi tarafından yedek olarak kullanılan genç futbolcunun babası Bori Fati duruma tepkili.

Haberin Devamı

Barcelonada Ansu Fati depremi

BORI FATI: OĞLUMA KULÜPTEN AYRILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM

Lionel Messi'den kalan 10 numaralı formayı giyen Fati'nin bu sezon az sayıda 11'de olmasından dolayı sinirli olan baba Barcelona'yı uyaran açıklamalar yaptı.

Baba Fati, "Sevilla'ya gitmek hakkında çok şey düşünüyorum. "Şu anda Madrid'den gelen bir teklife değer veremem çünkü Ansu bunu kabul etmez. Ansu'yu istemediği bir yere gönderemem ama Madrid hakkında asla kötü konuşmayacağım çünkü ikisi çok büyük takımlar ve dünyanın size ne getireceğini asla bilemezsiniz." dedi.

2027 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan Fati'nin bu sezon 38 maçta 6 gol 3 asisti bulunuyor.

Egemen Çidar

YORUM YAZ