MENÜ

Barcelona yıldızı Pedri, tarihin en iyi oyuncusunu açıkladı

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Barcelona'nın 21 yaşındaki orta sahası Pedri, hayatında gördüğü en iyi futbolcuyu duyurdu.

Barcelona yıldızı Pedri, tarihin en iyi oyuncusunu açıkladı

Barcelona'nın genç orta sahası Pedri, futbol tarihinin en iyi oyuncusunu açıkladı. Lionel Messi'ye olan hayranlığını gizleyemediğini vurgulayan 21 yaşındaki İspanyol orta saha, Arjantinli süperstara övgüler yağdırdı. Twitch yayıncısı Ibai Llanos'a konuşan Pedri, Messi ile alakalı şunları söyledi: "Lionel Messi benim için tarihin en iyi oyuncusu. Onu antrenmanlarda izlerdim ve 'Burada onunla ne işim var?' derdim. İnanamazdım ve her zaman ona bakardım. Barça'ya geldiğimde soyunma odasında gördüğüm ilk kişi Messi'ydi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sakatlıklarla boğuşuyor

Barcelona'nın anahtar oyuncularından biri olan Pedri, bu sezon ikinci kez sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kaldı. Genç oyuncunun dönüşü için kesin bir tarih belirlenemedi. 21 yaşındaki orta sahanın, Suudi Arabistan'daki İspanya Süper Kupası'nda forma giymesi mümkün görünmüyor. Pedri'nin aralık ayının sonlarında La Liga'da oynanacak Real Betis karşılaşmasında formasına kavuşması bekleniyor.

Barcelona yıldızı Pedri, tarihin en iyi oyuncusunu açıkladı

YORUM YAZ