MENÜ

Barcelona, Ousmane Dembele için fikrini değiştirdi! Takımda kalabilir

Barcelona ara transfer döneminde iplerin kopma noktasına geldiği Ousmane Dembele hakkında fikirlerini değiştirdi. Katalan ekibi, son maçlarda gösterdiği başarılı performansların ardından Fransız yıldızı kadroda tutmaya sıcak bakıyor.

Barcelona, Ousmane Dembele için fikrini değiştirdi! Takımda kalabilir

Barcelona ara transfer döneminde iplerin kopma noktasına geldiği Ousmane Dembele hakkında fikirlerini değiştirdi.

Haberin Devamı

Foot Mercato'da yer alan habere göre Ousmane Dembele'nin son maçlarda gösterdiği başarılı performanslar Barcelona'nın fikrinin değişmesine neden oldu. Katalan ekibi Ocak ayındaki görüşlerinin aksine Fransız futbolcuyu kadroda tutmaya sıcak bakıyor.

Avrupa devleri peşinde

Ousmane Dembele'nin Barcelona ile sözleşme uzatmaya yanaşmaması Avrupa devlerinin de ilgisini çekmişti. Sezon sonu Fransız yıldızı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak isteyen Paris Saint-Germain, Newcastle United, Manchester United ve Tottenham, futbolcunun durumunu yakından takip ediyor.

Barcelona'dan ayrılmayı düşündüğünü hiçbir zaman açıkça belirtmeyen Dembele'nin hala takımda kalma şansı bulunuyor. Ancak iki tarafın sözleşme uzatma konusunda orta yolu bulmaları gerekiyor. Mevcut kontratuı sezon sonu bitecek olan futbolcu, yapılan görüşmelerde 20 milyon Euro net maaş ve imza bonusu talep etmiş, Katalan ekibi ise bu isteklere yanaşmamıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon 21 maça çıkan Fransız yıldız 2 gol, 9 asistlik performansa imza attı.

YORUM YAZ