MENÜ

Barcelona, Galatasaray'ın eski teknik direktörüyle görüşüyor

Sahasında Villarreal'e 5-3 mağlup olan Barcelona'da Teknik Direktör Xavi'nin sezon sonunda görevi bırakma kararı sonrası Katalan devi arayışlara başladı. Galatasaray'ın eski teknik direktörü de listede yer alıyor.

Barcelona, Galatasaray'ın eski teknik direktörüyle görüşüyor

Son olarak sahasında Villarreal ile karşıya gelen ve 2-0 geriden gelerek 3-2 öne geçen Barcelona, 84, 90+9 ve 90+12. dakikalarda yediği gollerle sahadan 5-3 mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

XAVI RESMEN AÇIKLADI

Bu sezon beklenen performansın epey gerisinde kalan Barcelona'da Teknik Direktör Xavi Hernandez bir süredir tepkileri çekiyordu. Villarreal maçının ardından konuşan genç teknik adam ayrılık kararını resmen duyurdu.

Xavi açıklamasında; "30 Haziran'da takımdan ayrılacağım. Bu, başkanla ve ekiple konuşup aldığımız bir karar. Barcelona'nın değişikliğe ihtiyacı var. Her şeye rağmen çok iyi bir sezon geçirebileceğimizi düşünüyorum. Kendimden önce kulübü düşünmem gerekiyor. Bu kararın oyunculara ve kulübe yardımcı olacağını düşünüyorum. Barcelona'ya engel olmak istemiyorum. Başkan Joan Laporta'ya teşekkür etmek istiyorum. O, harika biri" ifadelerin yer verdi.

Barcelona, Galatasarayın eski teknik direktörüyle görüşüyor

LAPORTA GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Haberin Devamı

Barcelona, Xavi Hernandez'in sezon sonunda görevi bırakacağını açıklaması sonrası yeni teknik adam için harekete geçti.Katalan devi için ilk etapta birçok teknik adamın adı gündeme gelirken İspanya'dan yeni bir iddia gündeme geldi.

Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın, kulübün eski teknik direktörü Frank Rijkaard ile temasa geçtiği öne sürüldü. Hollandalı teknik adamın ise ilk etapta Barcelona'ya dönmek konusunda çok istekli olmadığı kaydedildi. Bu nedenle Hollandalı teknik adamın Barcelona'ya olası dönüşünün kolay olmayacağı ifade edildi.

Barcelona, Galatasarayın eski teknik direktörüyle görüşüyor

GALATASARAY'DA DA ÇALIŞTI

61 yaşındaki Rijkaard, kariyerinde son dönemde istediğini bulamadı. Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan 2013 yılından ayrılan Rijkaard, o dönemden bu yana takım çalıştırmadı. 2009-2010 sezonunda Galatasaray'ı da çalıştıran Rijkaard, Barcelona'da daha önce 2003-2008 yılları arasında görev yapmıştı.

Barcelona, Galatasarayın eski teknik direktörüyle görüşüyor

YORUM YAZ