MENÜ

Barcelona eski başkanı Bartomeu'ya gözaltı!

2014-2020 yılları arasında Barcelona'da başkanlık yapan ve ekibine açılan yolsuzluk soruşturması sebebiyle görevinden istifa eden Josep Maria Bartomeu'ya büyük şok... İspanyol polisi, 'Barçagate' operasyonuyla hem yolsuzluk hem de Messi, Pique, Xavi ve Guardiola gibi isimlerin itibarlarını zedelemeye çalıştığı gerekçesiyle eksi başkan gözaltına aldı.

Barcelona eski başkanı  Bartomeu'ya gözaltı!

İspanya'da gündem Barcelona'nın eski başkanlarından Josep Maria Bartomeu... 28 Ekim 2020'de Katalan ekibinin yönetimi hakkında başlatılan yolsuzluk soruşturması sebebiyle Barça'daki başkanlık görevinden istifa eden 58 yaşındaki Bartemou dün flaş bir kararla polis baskını yedi. İspanyol polisi 'Barçagate' operasyonu kapsamında tecrübeli iş adamını evinde gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Sosyal medya şirketiyle anlaşmış

'BarcaGate' operasyonu kapsamında soruşturulan Josep Bartomeu, kulüp üstünde etkisi olan Messi, Pique, Xavi ve Guardiola gibi isimleri, sahte sosyal medya hesapları aracılığıyla itibarlarını zedelemeye çalışmak ve yolsuzluk nedeniyle suçlanıyor. Hatırlanacağı üzere Bartomeu hakkında 2020'nin Eylül ayında bu isimler için karalama kampanyası başlatılması için bir sosyal medya şirketiyle anlaştığı iddiaları ortaya atılmıştı.

YORUM YAZ